Arkiv

//Sunshine//

Hemkommen från en riktigt mysig fika ute i solen. Åt en fantastisk god skaldjurs-sallad och en kaffe på det. Det var roligt att träffa Gianna, längesen vi sågs så det är alltid roligt. Samt så får man lite dåligt samvete när man träffar henne, eftersom hon är min PT och är sjukt skillad på det hon gör och jag har ju inte tränat med henne på ett tag.

Men efter Egypten så kommer jag börja köra pass med henne igen!!

Kommentarer

  1. Gianna

    Jag står och bankar på dörren efter hemkomsten 🙂 nu jäklar är det dags att börja med träningen igen! Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"