Arkiv

Midsommar

Jag har haft en riktigt bra midsommar. Min lillasyster och hennes pojkvän Andreas kom till Stockholm från Gävle för att fira midsommar med oss. Vädret var helt på topp och vi började med en riktigt härlig lunch hos min karls syster och hennes kille Jörgen. Dom bjöd på en riktigt god lunch och avslutnings en härlig midsommar-tårta. 

Sedan så gjorde vi något helt annorlunda, grabbarna åkte på hemmafest och min syster och jag åkte på Gröna Lund. Vi trotsade svensk tradition och hade en riktigt rolig kväll.

Vi lämnade telefonerna hemma så tyvärr så blev det inga bilder från Gröna Lund. Men ni kan ju föreställa er…

Min älskling och jag

Lillasyster Anna och Andreas

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"