Arkiv

Piano?fail

God kväller!

Hoppas allt är piano med er. Jag ligger i sängen och ska snart sova, varit en tuff dag för mig. Tanken var enkel, jag och min pojkvän skulle åka och träna i vanlig ordning. Men den sprack rätt hårt, båda två jobbade över. Sen var vi tvungna att handla lite mat, vilket tar en evighet. Alltså Ica Maxi i Nacka, dom har ALLT för en nyttig tjej som mig – jag älskar att handla. Dom har massor med konstiga och speciella varor som man aldrig får tag i någon annanstans. Men det värsta är att man blir bankrutt och att det tar en himla tid. Vi kom hem alldeles för sent vilket resulterade till att vi missade gymmet. Riktiga amatörer, men det sägs ju att vilodagar är bra för kroppen.

Så nu kastar jag in handduken så hörs vi imorgon. Spännande saker coming up…

klockens

 

Denna bild säger allt – det där ska bli jag!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"