HårtipsProdukttips

Dagens Unite produkt / Elin Tipsar

Hej på er!

Jag har som sagt fått mycket frågor om Unite Hair Care. Så istället för att svara er en och en så tänkte jag gå igenom produkterna en och en här på bloggen. Så varje dag ska jag presentera en produkt från Unite och ge er en förklaring till varje. Så håll utkik vilken produkt som kommer.

Så idag vill jag presentera[themecolor] Unite – Blow & Set Lotion[/themecolor]

– Denna produkt är den jag använder mig mest av på salongen. Jag tycker den är Unite’s mest mångsidiga produkt. Det är alltså en lotion som doftar fantastiskt och kan användas i alla lägen. Den ger en riktigt bra fukt och glans, du kan använda den för att föna i för att få fyllighet och stadga. När jag lägger upp hår på stora spolar för att få stadga så använder jag den, lockarna håller i oändlighet. Jag använder även den som stylingprodukt, på killar som är mer åt gelé hållet, så lägger jag i den i blött hår och den får torka in av sig själv. Killar som har dumma virvlar, drar i en klick och sen fönar ner hår som inte vill lägga sig. Jag masserar även i den i botten på tjejer som vill ha en viktlös volym. Tjejer/killar med långa lockiga hår, så använder jag även den i blött hår. Kramar upp lockarna och sen låter håret självtorka.

… Ni förstår, jag kan hålla på i evigheter. Ett perfekt köp för dig som vill ha mycket utav en produkt. Passar alla hårtyper tycker jag.

blow

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"