Produkttipsvolym

Tips på produkter för volym

Jag skulle vilka tipsa er om två volymprodukter från O&M Orginal Mineral. Som ni vet så har jag börjat använda O&M’s produkter i några veckor nu för att verkligen ge dom en chans. Ni hittar tidigare recensioner om O&M HÄR. Nu tänkte jag tipsa er om två volymgivande produkter:

O&M – ROOTALICIOUS
– Detta är en root lift som sprayas i hårbotten i handdukstorkat hår. Jag gillar att den är stor och ger bra tryck när den sprayas i. Den är lätt att jobba med rundborsten och ger en normal stadga. Kanske att jag skulle vilja ha mer stadga, man lär ha ganska mycket i håret för att den ska ge effekt. Men för den som vill ha en lätt volym från rötterna så är den kanon.

O&M – ATONIC
– Detta är en förtjocknings spray som sprayas i hela håret i handdukstorkat hår. Den ska ge håret fyllighet och håret ska ”svälla” upp med hjälp av värme (volymföning). Jag upplever att denna ger håret rätt mycket glans vilket är positivt men inte så självklart när det kommer till styling-produkter. Jag gillar doften men lika så här så tycker jag att den inte riktigt ger maximal effekt.

Två helt godkända produkter, tycker dom passar till fint/tunt skandinaviskt hår som vill ha volymprodukter som är lätta att jobba med. Produkterna finns endast att köpa på utvalda frisörsalonger (ej internet) och mer information om produkterna finner ni HÄR.

DSC_0058 DSC_0061

Kommentarer

  1. Julia

    Hej!

    Vilken produkt tycker du är bättre för att föna på än atonic?

    Har själv medeltjockt färgat hår och letar efter en ny stylingprodukt att ha i håret innan jag fönar det rakt/lockar med rund borste.

    Vänligast
    Julia

    1. Elin Johansson

      Hej Elsa!
      Ja absolut, det finns volymprodukter som appliceras i torrt hår t.ex torrschampo med volym eller volympuder. Du kan söka på Volym i sökfältet så kommer mycket produkttips upp. Kram Elin

  2. Mona

    Hej Elin!
    Tack för du gör min dag varje dag med din blogg! Mitt hår älskar dig och har fått nytt liv tack vare dina goda tips och råd! Har några funderingar som jag hoppas du har lust att svara på.. Först vad är skillnaden mellan ombre & baylage tekniken hur ser man skillnaden ? Kan man använda färgbomb till ombre för underhåll el hur håller man ombren fräsch?
    Vad har du för rekommendationer till barn schampo o balsam?
    Sist men inte minst önskar jag tips på bästa hårfönar!

  3. Emelie

    Elin. Du inspirerar verkligen mig, och säkerligen många andra, till att ta hand om håret. Stort tack för att du lägger ner så mycket tid som du gör på din blogg!

    Jag har bara en fråga. Jag har långt, relativt tjockt mörkblont hår som är slitet i topparna och väldigt frissigt. För ett år sedan gjorde jag en soft ombre hos en frisör och håret tog väldigt mycket stryk, tyvärr. Jag jobbar på ett jobb där jag helst ska ha håret uppsatt och det har, vad jag tror, lett till att håret gått av och blivit frissigt. Har du några tips på frisyrer där man kan få bort håret från ansiktet utan att det tar allt för mycket stryk? Har du några tips på hur jag ska ta hand om det frissiga?

    Hälsningar Emelie

  4. Linn

    Hej! Jag är en tjej med sjukt högt hårfäste som jag absolut hatar, avlångt ansikte, ganska tunt hår framtill(vikar typ, haft sen födseln) axellångt hår. HJÄLP! Lugg??? Påse på huvudet? Kan du inte göra ett inlägg med frisyrer och tips för storpannade damer? Din blogg är bäst! Mvh Linn

  5. Hanna

    Hej!
    Jag ääälskar dessa produkter, vann schampoo, balsam och Atonic på en sida. Nu börjar de att sina I badrummshyllan vet du vart man kan köpa dessa produkter I Stockholm??? Letat och googlat men hittar inte!

    Tack för en fin och inspirerande blog!

    Mvh Hanna

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"