BlondHårtipsProdukttips

Hårspännen för din hårfärg

hairpins

Jag tänkte tipsa er om en sak, eller bara mer informera er hur viktigt det är att välja hårspännen, snoddar och liknande som passar med din hårfärg. Det fulaste jag vet är när hårspännen eller snoddar inte matchar med hårfärgen. När man ser ett brunt hår med guldiga spännen, OM inte det var tänkt att det ska vara så. Då använder man hårspännen som en dekoration mer än att få undan håret.

Idag finns det så otroligt mycket olika typer av spännen och snoddar så det går inte att ta fel. Jag själv älskar matta hårspännen för dom smälter snyggare in i håret. Sen tycker jag att dom har ett bättre grepp än dom glansiga. Jag försökte googla runt efter dessa nålar och hittade några på Bubbleroom (LÄNK).

brownhair blondehair

Kommentarer

    1. Elin Johansson

      Tyvärr så har jag inte sett några röda alternativ. Men jag skulle välja genomskinliga snoddar, tex från blax. Eller bruna 🙂

  1. Elin

    Jag har naturligt rött hår o har jättesvårt o hitta hårsnoddar i min färg. Vilka spännen o hårsnoddar är bäst för mig? När jag har flätor så har jag genomskinliga tunna totteband, men det funkar inte när jag vill ha hästsvans… Har du något tips?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"