ArkivFöre och efterHårtips

Den svenska blondinen – när det är som bäst // före&efter

20140224-134008.jpg

Idag kom denna super snygga tjej till mig för en riktig vårstädning. Jag tycker ju ”lobsen” – alltså den långa pagen är så fruktansvärt snygg. Hade denna längd passat min ansiktsform så hade jag lätt klippt av mig håret. Den snyggaste färgen för denna frisyr tycker jag just är en beige-kall blond – vilket denna tjej passar så bra i.

  • Jag slingade upp hela håret i olika nyanser samt klippte igenom topparna, finfönade samt wavade det lite för snyggare textur. REDO FÖR VÅREN!!

Kommentarer

  1. Johanna

    Hej! Jag har ett väldigt runt huvud och undrade vilka frisyrer passar till den huvudformen, långt som kort hår?

  2. fialottamargareta

    hej elin! jag går första året på gymnasiet och i frisör linjen. detta är verkligen en linje för mig och jag är så glad att det finns en jättebra frisör blogg! min fråga är om du inte kan visa några häftiga långhårsuppsättningar och några tips då jag ska tävla i långhår i april!

  3. emilia

    Du är en riktig inspirations tjej, och en fantastiks blogg!

    Är lite nyfiken på när du slingar blondiner, när du lägger flera nyanser lägger du då blekning, och lowlights? Eller kör du på ljusare färgning och skippar blekningen?

    Sen är jag lite nyfiken på vilka produkter du använder dig utav när du gör dina Hollywood föningar:)

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"