HårtipsProdukttips

En riktigt smart locktång // AMIKA

 

Jag fick hem min nya locktång eller ”locktänger” i förrgår och nu har jag testat denna skönhet. Jag talar om Amikas Curler Set som är en locktång där du kan byta storlekar så du får dom perfekta lockarna.

Du får med själva huvudtången som är 25 mm, sedan följer det med fyra andra storlekar:

32mm
19mm
28-18mm
13 mm (root lifter)

  • Jag har någonstans saknat detta. Vi har sett liknande på marknaden innan men denna är mycket smidigare samt så kommer denna tång från Amika dom håller alltid god kvalité på sina tänger. Det jag gillade mest med denna är just smidigheten, att kunna få större lockar längst ner och jobba sig uppåt med dom mindre munstycken.
  • Det jag tycker är viktigt med tänger överhuvudtaget är värmen, jag vill att min tång skall vara varm – riktigt varm. Så arbetet ska gå fort och effektivt. Men det går att ställa in den värmen du vill ha så det är ett plus till.
  • Ett till plus är att det är enkelt att byta storlek, även fast tången är varm.
  • Det ända minus jag kan påpeka är att jag kan tycka den känns lite plastig och jag gillar inte sladden – för tjock och otymplig. 

Toppbetyg – 4 av 5!

 

AMIKA
 

Kommentarer

  1. Victoria

    Hej Elin! Jag skulle vilja veta vart man kan köpa den här locktången? Är väldigt sugen på att ha en sån! Jag älskar din blogg och alla dina arbeten! Kram 🙂

    1. Elin Johansson

      Hej Victoria!
      Jag vet inte om den släppts på Internet än. Men den finns att köpa på frisörsalonger som säljer Amikas produkter, kan dock vara en beställningsvara.
      Lycka till!

  2. Evelina

    Hej Elin! 🙂
    Hittade till din blogg för ett par veckor sedan och jag är helt fast. Du är en helt otroligt duktigt och inspirerande frisör och jag hade gärna låtit dig göra en makeover på mitt hår, om det bara inte var för att jag bor i Göteborg. Min fråga till dig är om du känner till en riktigt duktig frisör i Göteborg (som kanske även har en blogg)? Känns som mitt hår bara hänger och har en bit utväxt sedan jag färgade min utväxt brunt igen. Är sugen på en liten förändring och vill gå till en proffsig frisör, så om du har något tips till mig vore jag väldigt tacksam! Kram!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"