HårtipsProdukttips

Natural brombre //

HÅR4Efterbild 

Här har vi en efterbild på min fina kund som ville ljusa upp sitt naturliga bruna hår till en mer solkysst look. Jag älskar att göra naturliga hårfärger, oavsett om det blåser, man springer till bussen eller sätter upp håret i en stram toffs så ska håret vara levande och se naturligt ut. För att få detta svall använde jag:

  • Kevin Murphy – Anti Gravity i blött hår för fyllighet och stadga. Fönade volym med rundborste!
  • Redken Diamond Oil (den gula) för vård och värmeskydd. Använde en tjock locktång (32mm).
  • Avslutade med Redken Waxblast för finish

 

Kommentarer

  1. Elinor

    Hej Elin! Jag har naturligt platt men väldigt torrt och frissigt hår och trots att jag inpackar en gång i veckan och har schampo och balsam anpassat för torrt hår verkar det inte bli bättre. Min frisör säger att vissa personer har frissigare hår och att det inte finns så mycket att göra åt, men jag vill verkligen ha ett fint glansigt svall! Vad tror du?
    SÅ tacksam för svar!!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"