Hårtips

Pressfrukost – Nyheter från bl.a GK HAIR, Balmain och REF

God morgon!

Min morgon startade väldigt bra, jag blev inbjuden på en pressfrukost där några nyheter visades från bl.a GK Hair, Balmain och REF. Dom bjöd på en väldigt god frukost och jag fick även umgås med fina Johanna på Damernas. Vilka härliga tjejer som höll i detta event och det var jätteroligt att få ta del av produktnyheterna.

Jag blev extra kär i GK HAIR – Leave-in Spray som är en mjukgörande spray som innehåller en koncentrerad dos av Juvexin som skyddar hårstrået och gör håret väldigt mjukt. Appliceras i både vått och torrt. Jag vill även tillägga att doften är magisk, jag vill bara spraya in hela kroppen med denna. Denna kommer finnas på utvalda frisörsalonger samt i internethandeln inom kort.

IMG_0013

 

IMG_0001-10

 

Sedan vill jag även lyfta fram att Balmain Hair kommer lansera en speciellt framtagen hårparfym, kom ni ihåg att jag tipsade om detta för ett tag sedan? Ni finner inlägget HÄR (länk). Hårparfym har tagit hårvärlden med storm och det skadar verkligen inte att denna innehåller ren Arganolja.
Min nya sommarfavorit!

IMG_0005-3

 

IMG_0010-2

 

IMG_0011-3

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"