Hårtips

Vilken är din favorit? Dom mest gillade makeovers

afterbefore 1 2 3

 

Som ni vet så lägger jag upp före och efterbilder på en del av mina kunder på Instagram (StyleElin). Det är så roligt att dokumentera mina kunders förvandlingar och bilderna är väldigt populära. Jag har tagit ut dom mest gillade hårfärgerna

– nu vill jag veta vilka är dina favoriter?

Kommentarer

  1. Lisa

    Elin Lindberg: jag har också jättetovigt hår, jag använder sedan cirka ett år tillbaka en produkt som heter ”Uniqe all in 1 treatment”, funkar sååå jäkla bra så du måste verkligen prova den 🙂 Jag sprayar den i vått hår och håret går att kamma ut på en gång och det bästa av allt är att produkten inte är kletig på något vis sen när håret är torrt eller om det råkar bli lite blött igen. Kan starkt rekommendera den! Jag har haft min spray nu i ca 1 år så den är väldigt dryg dessutom.

  2. Cissi

    Nr.3!!! Vilka produkter använder du för att få bort Frizzigheten? Tacksam om du vill maila mig info. eftesom min dotter har problem med sitt stora och frizziga hår!

  3. Kris

    2 och 6!!! Men jag älskar en platina du gjorts som även ligger på Beverly hills instagram… Den färgen är fantastisk!

  4. Martina

    Nummer 11 helt klart!
    Då har jag en fråga till dig. Vilka färger använde du där? Hade gärna velat ha svar eftersom att jag funderar på att färga mitt hår exakt sådär!
    Kram

  5. Irma

    Hej Elin! Tack för en jättebra blogg! Jag har väldigt lockigt hår vilket leder till tovor och trassel. Jag plattar håret en gång i veckan även fast jag vet att det är oerhört dåligt. Eftersom jag också endast tvättar håret en gång i veckan så är det alltid platt/vågigt då det är så jag trivs bäst. Jag har därför börjat fundera på rakpermanent. Jag vet att detta är en sak man helst ska undvika och någonting du säkert är emot, men eftersom detta är någonting jag vill göra så vill jag göra det på bästa (och gärna billigaste) sätt. Vilken metod rekommenderar du? Och vet du någon bra salong? Oerhört tacksam för svar och tack igen för en toppenblogg! 🙂

  6. Malin

    Hej Elin!
    Om du ändå hade haft din salong lite närmare där jag bor så skulle du ha fått hjälpa mig med mitt hår..hjälpa mig att få känna mig fin å få tillbaka självförtroende..jag tycker nummer 6 är otroligt fint..önskar att det var mitt hår 🙂

  7. Elin Lindberg

    Hej Elin! Vill börja med att tacka för den grymma bloggen. Läser den flera gånger om dagen och fullkomligt älskar den! Du inspirerar mig att vilja ta hand om mitt hår bättre. Men nu till mina två frågor.
    1. Jag brukar borsta mitt hår i duschen när jag har i balsam med en Tangle Teezer då mitt hår tovar sig väldigt lätt och är svårt att reda ut efter en dusch. Kan ta mig 30-40 minuter att borsta igenom mitt hår och få bort alla tovor. Då är min fråga, är detta bra? Om inte, vad har du då för tips till mig?
    2. Eftersom att jag är student och inte har råd att lägga 400 kronor på en flaska shampoo så undrar jag om du kan rekommendera lite billigare produkter till håret men som fortfarande är effektiva och bra? Jag har långt, blont, tjockt skandinaviskt hår, så skulle vara kul om du kunde rekommendera utifrån det!

    Kram på dig!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"