Hårtips

Dagens tips – Motverka fett hår

Fett hår kommer på tal nästan varje dag och den är den frågan som jag får mest från er. Jag tänkte ge er ett enkelt tips på en sak ni inte trodde: 

– Hur ofta byter ni sängkläder? Är din kudde full med gamla produktrester (som inte syns) eller rester från hårets egna oljor, så blir ditt nytvättade hår fettigt mycket snabbare. Så byt örngott (kudden) varje vecka så kommer du märka skillnad.

– Ett annat tips är också att rengöra din borste oftare. På en hårborste samlas så mycket smuts varje gång du borstar håret. Du applicerar många produkter i håret samt hårets egna oljesystem och det fastnar på hårborsten. Du kan läsa om hur du rengör din hårborste enkelt HÄR

 

bed1

Kommentarer

  1. Elin Johansson

   Hej!
   Du kan söka på fett hår i sökfältet i min blogg, där kommer det komma upp massor med inlägg om fett hår.
   Kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"