ArkivHårguiderHårtips

Nominera mig

Blog-Awards-Blick-pa-taket

I höst är det dags för Blog Awards, bloggarnas Oscars Gala. Jag skulle bli så otroligt glad om ni ville nominera mig i kategorin ”Årets Beautyblogg”. Detta år har varit helt magiskt bra för mig. Jag har lyckats med min verksamhet, kommer fortsätta skapa fina hårfärger och jag fick chansen att bli bloggare för Damernas Värld.

Det fattas bara en sak, ni som uppskattar det jag gör och vill pusha mig till att fortsätta leverera – IN OCH NOMINERA MIG HÄR (länk).

Det är ni som gör min vardag rolig och det är ni som ger mig energi till att pusha mig själv till max.
All Kärlek!

Kommentarer

  1. Daniella

    Hej, jag tänkte bara fråga vad du har för tips på hårinpackningar. Mina toppar är torra och blekta. Tack på förhand 🙂

  2. Åsa

    Nu har jag också gjort det:) Kan du se motiveringen..? Antar inte det. Synd;)) Du är enormt proffsig och en av få bloggar jag bara älskar att läsa.

  3. Gina

    Jag nominerade dig i kategorin ”årets bloggraket”!
    Har fastnat brutalt för din blogg och blir mer peppad till att sköta håret som ens lilla baby. Haha då har du verkligen lyckats med att få fram ditt budskap. Keep up the good work. Jag hejar på dig!

  4. Madeleine

    Done! Håller tummarna att du vinner! Du har en otroligt inspirerande blogg som har gjort att jag börjat ta hand om mitt hår!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"