HårguiderHårtips

Elins budget tips – Hårvård under 500 kr

27juli

Nuni, ska ni få det många har önskat – lite billigare alternativ för dig som vill vårda ditt hår på rätt sätt. 

Alla dessa produkter kostar under 500 kr (inte tillsammans såklart) och jag har valt ut dom produkter som jag gillar. Det finns många bra produkter som inte kostar en förmögenhet, jag tror speciellt att ni kommer gilla tängerna som jag visar. 

1. Björn Axén Tools – Curling Iron 38 mm 495 kr (LÄNK)
– Denna locktång tycker jag är väldigt bra och otroligt prisvärd. Denna ger stora, fina och fylliga lockar. Jag älskar att använda denna på ett mellan långt hår för ett snyggt vågigt svall. Eller på mitt långa hår för att få mjuka vågor och satsar på glansspray för att få håret att se så naturlig och friskt ut som möjligt.

2. Björn Axén OBH Nordica Straight & Curl Nano Pro 399 kr (LÄNK)
– En väldigt smidig plattång som jag tycker är enkel att jobba med – en perfekt budget tång. Det fiffiga med denna är att plattorna går nästan runt, vilket gör att den är väldigt enkel att locka håret med också – sådant gillar jag.

3. Matrix Biolage ColorLast Orchid 189 – 239 kr (LÄNK)
– Superbra, vårdande och väldoftande schampo och balsam från Matrix. Bevarar hårfärgen, vårdar torra toppar och värt sitt pris kan jag lova. Jag har alltid gillat Biolage serien från Matrix, den är mer naturlig och perfekt för dom som har känslig hårbotten.

4. Amika Nourishing Hair Mask 269 kr (LÄNK)
– Jag har skrivit om denna inpackning flera gånger, men jag måste lyfta fram den igen. Doften, krämigheten och resultatet när man sköljer ur denna inpackning är magisk – en riktig tjejprodukt. Jag kanske kan tycka att den är lite blaskig och är mer som ett intensivt balsam än en inpackning – vilket gör att man kan använda denna som balsam bara.

5. Orofluido Hair Oil 50 ml 125 kr (LÄNK)
– Att 50 ml kärlek kan kosta 125 kr, det kan det. Den världskända oljan från Orofluido är alltid värdig att lyfta fram – klicka hem den bara.

6. Uniq One All in One Hair Treatment 125 kr (LÄNK)
– Här är den leave-in produkt som jag tror alla har hemma. Doftar magiskt och finns även i kokosdoft. Denna appliceras i vått hår, men går även att användas på torrt hår – men då ska håret vara väldigt slitet och torrt.

Kommentarer

  1. Martina

    Hej Elin!
    Först vill jag säga att jag älskar din blogg, du är så otroligt duktig!
    Min fråga, jag kollade in lite av de produkter som du har rekommenderat bland annat Matrix Biolage som är prisvärt och bra.
    Jag kan se att en flaska schampoo kostar 189 kr på den sidan du länkade till men på sidor som till exempel Bangerhead så kostar den endast 113 kr.
    Hur kan man lita på att dessa nedsatta produkter är äkta?
    Jag är jätterädd att bli lurad samtidigt som man alltid letar efter ett bra pris då det är dyrt med hårvård, jag har också hört att Matrix varnat för att de finns falska produkter som säljs på marknaden.
    Hur ser du på detta och har du några tips till oss som handlar på nätet?

    Jag skulle verkligen uppskatta ett svar från dig då jag vet att du har så mycket kunskap 🙂
    // Martina

  2. Lisa

    Åh vilka bra tips! Jag har redan Matrix schampoo och balsam samt uniq treatment men nu vet jag att de produkterna ändå är prisvärda.

    Uppskattar verkligen din blogg, så jag hoppas du fortsätter :))

  3. Olivia

    Hej Elin! Jag måste bara fråga: vad är ett leave-in spray och vad har det för funktion? Vad jag har förstått verkar det vara ungefär som ett serum, men är inte riktigt säker…
    Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"