Hårtips

Bella är tillbaka //

Som ett inhopp på semestern så tog jag hand om fina Bella igen. Jag färgade en ”Soft-Ombre” på henne för två månader sedan ungefär och det var så roligt att göra någonting annorlunda på henne, det tyckte vi båda. Men som nog alla tycker så är Bella finast i att vara snyggt, slingad blond – det är mer HON.

Så vi bestämde oss för att slinga upp hela håret, färga bort ”Soft-Ombren” och göra det jag älskar – göra mina kunder snyggt blonda. Jag satsade på väldigt kalla längder förra gången, denna gång ville jag bevara hennes egna varma pigment lite. Så jag bestämde mig för att göra henne så pass naturligt  ljus som möjligt men med en vanilj/beige nyans – passar perfekt till hennes sommarbränna. Vi klippte förra gången och Bellas önskemål är att få längre hår så jag bedömde att hennes hår var i så bra skick så vi behövde inte klippa denna gång.

Det måste jag också tillägga, SER ni hur långt hennes hår har blivit? Antingen har Bella otroligt bra hår-gener eller så äter hon några mirakelpiller?! Jag blev helt chockad på hur långt hennes hår blivit på bara två månader. Jag är jätteglad att Bellas hår är påväg tillbaka och man får inte heller glömma att hon födde barn för inte så längesen, good work!

Vad tycker ni? Visst ska hon vara blond? 

bella juli

Före&Efter

bella julii

Ser ni hur långt det blivit?!

 

Kommentarer

 1. Annie

  Sjukt fin blond nyans, verkligen! En fråga bara; du skrev att soft-ombren har en väldigt kall nyans (vilken den också hade på de bilderna när den var nyfärgad), men på dessa före och efterbilder ser ändå den nya blonda färgen kallare ut än den gamla ombre-färgen! Betyder det att den kalla nyansen i ombren inte håller så länge?

  1. Elin Johansson

   Precis, när man färgar in en nyans (kall- varm) så släpper den på några veckor. Då måste man komma och fräscha upp nyansen efter en månad kanske.
   Kram Elin

 2. Evve

  SNYGGT!!! Alltså har jag har blivit helt besatt av din blogg är inne på sida 36.. Och nu har jag en fråga som jag hoppas på att du kan svara, jag har väldigt mörkt och långt hår och har läst om färg bomber och det låter väldigt intressant men vet inte vilken färg jag ska använda och vad följderna blir? Vad händer om jag använder typ choklad brun färg bomb?

 3. Diana DeMarkey- LiveYourDreams!

  Otroligt fint, du är verkligen duktig och kan din grej. Ja hon passar nog bättre som hel blondin även om det var fint att se henne i något nytt. Måste vara lite trist att se likadan ut hela tiden, men samtidigt skönt att prova och sen återgå till det man mår bäst av. =)

  Ser fram emot svar från dig ang tiderna. =)
  Behöver lite proffshjälp.
  Ha en bra kväll

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"