Arkiv

Back on track

God morgon! 

Nu är jag tillbaka på heltid igen. Jag har haft fyra härliga semesterveckor (med några dagars inhopp på salongen), men överlag så har jag varit ledig. Detta året har varit helt galet och att få ta det lugnt i några veckor har verkligen behövts, men nu är jag tillbaka på salongen och bloggen kommer igång som vanligt igen.

Jag ser verkligen fram emot denna höst, jag har mycket inplanerat och saker att se fram emot. Guldknappen (modegala) går av stapeln här snart och sedan har vi Blog Awards 2014 som jag ser SÅ mycket fram emot – ni har väl inte glömt att rösta på mig? Det gör ni HÄR. Annars är det mycket nya produktnyheter som jag kommer få ta del utav, events och roligheter. Sen får jag inte glömma mina långa och härliga dagar på salongen med mina fina kunder, det eldar på som vanligt. Nästa stop blir Thailand över jul och nyår, så det är full gas framåt denna höst och jag är taggad till tusen.

  • Jag tänkte fråga er om ni är intresserad av en frågestund, om allt möjligt som jag sedan svarar på i en film?! Vad tror ni om det? En rolig start efter denna semester? Som ni har märkt så har jag inte sagt ett ord i mina videos (skräck) – haha. Men vad gör jag inte för er! Om ni gillar idén så kommer jag köra frågestunden i ett nytt inlägg där ni kan ställa era frågor där!

Ha en GRYM måndag så kör vi!

IMG_0026

Kommentarer

  1. Therese

    Du nämnde i ett tidigare inlägg att produkter med alkohol torkar ut håret och att man helst ska undvika att använda dessa om man inte vill slita på håret, men Kevin Murphys shimmer shine ( som du skrivit om några gånger) första ingrediens är ethyl alcohol. Är den då verkligen så vårdande som man kan tro eller torkar den ut håret?

  2. Åsa

    Klokt förslag:) Kör på frågestund och ge svaren i ett videoinlägg, det vore verkligen skoj! Tycker att du har levererat jättebra inlägg trots din semester! Hr också röstat som jag skrev i en tidigare kommentar:)

    1. Elin Johansson

      Tack snälla, kul att du gillat bloggen under min semester också 🙂 Tack för din röst, väldigt glad. Kram

  3. Lina

    Jag har ofärgat hår men funderar på att göra en softombre fast typ tvärtom! Alltså blont i botten för att slippa färga det så ofta, är detta något du skulle rekommendera och har du gjort det någon gång 🙂

  4. Zanna

    Hej !

    Jag undrar vilken av Kevin Murphys schampo balsam jag ska köpa. Jag vill väldigt gärna få mer volym. Vilken ska jag testa då?

    en fråga till,

    morrocail oil, är det bra för håret? Köpte en nämligen för att alla sa dem var så bra. men nu pratas det så mkt om siliconer.

    Kram, Zanna

  5. Diana DeMarkey- LiveYourDreams!

    Vilken grym bild !!! Love it.

    Frågestund låter bra, kör du på här eller i annat inlägg?

    SKönt att ha dig tillbaka, väntar svar på mailet angående tiden till salongen, förstår att du har haft MASSOR men skönt att du är back och kanske kan klämma in mig någonstans. =)

    Ser fram emot dina inlägg.
    Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"