Före och efterHårfärg

Rose/Gold Haircolor // Before&After

Jag har tagit en sväng till himmelen och tillbaka – jag är i hårfärg förälskelse. Det är fredag, det regnar och är dötrist ute och så kommer min underbara kund Emelie till mig. Hon är helt redo för en förändring och hon föreslår en Rose Gold färg och jag har velat gjort denna färg på en kund så länge men det är ingen som riktigt har vågat löpa hela linan ut.

När jag hade sköljt ur färgen och ska börja klippa så blir jag helt varm inombords och för första gången på länge så var jag nästintill tårögd över hur bra hon passade i denna färg och hur alla hennes fina drag kom fram och hur fin färgen skulle visa sig när jag fönar den.

Nu är helgen räddad och det är vid dessa tillfällen jag verkligen blir påmind om hur mycket jag älskar mitt jobb och hur underbara mina kunder är som litar på mig och låter mig göra det jag är bäst på. Då försvinner alla puckon som har påverkat mig senaste veckorna och alla dumma kommentarer jag får från vissa här på bloggen. 

Vad säger ni – hur fint blev det?

rosegoldhair

Före/Efter

rosegold

Efter

Kommentarer

 1. Victoria

  Det där var det snyggaste jag sett på länge! Jag har haft blonda slingor sen jesus gick i sandaler och hamnade på din blogg då jag letade efter inspiration till en blond ombre, men det här var ju sjukt snyggt! Ha begäret är ett faktum!

 2. Jennie

  WOW!! Shit, vad snyggt. Vad GRYM du är. Alla verk du gör är fantastiska! Tackar så mycket för din blogg som hjälpt mig otroligt mycket med mitt förr ostyrigt hår. Massa kramar!

 3. Emelie

  Bästa Elin! Jag är så himla nöjd med färgen, den är verkligen SÅ snygg. Har redan fått massvis av komplimanger, bl.a. från Björn som älskade den 😉 Du är så himla duktig!
  Stor kram

 4. Angeli

  Åh supersnyggt!! Bästa hårbloggen! Jag har mörkbrunt färgat hår, skulle det gå att få till den här färgen på mitt eller blir det mer oranget då? Kram Angeli

 5. Linn

  Usch, vad jobbigt att du har dumma personer som kommenterar men om du vill se det ur en positiv synvinkel så betyder antagligen det att din blogg börjar bli väldigt stor och i med det så kommer massa roligt i bagaget men tyvärr också några idioter. Du är ju fruktansvärt duktig och det vet du ju själv också (på bästa möjliga sätt). Vi alla är ju fans för vi klickar in oss varje dag för att dina fina förvandlingar.. Jag längtar tills jag får håret fixat av dig!

  Ha en mysig helg 🙂

 6. bea

  Sjukt snyggt! Blir väldigt sugen på att testa denna hårfärg. Perfekt för oss blondiner ju! Men kan man ta i någon sorts röd färgbomb om man är lite för feg för att gå all in? 😀

 7. Jennifer

  Hej Elin, underbar blogg med massa inspiration 🙂 jag undrar vilket märke du föredrar, REF eller Kevin murphy, och vad som skiljer dessa åt? Jag ska bestämma nytt schampo och de är dess två ja väger mellan 🙂 jag har ganska tjockt, vågigt och blekt hår 🙂
  Mvh Jennifer

 8. Alva

  Hej Elin! Du verkar så himla duktig och din blogg är fantastisk! Jag undrar vad du tycker om märket LERNBERGER STAFSING. Har du testat några av deras produkter och isåfall vad tyckte du, har du några favoriter?

 9. Hanna

  Åhh gud så fint! Du är så grym, Elin! Älskar din blogg och klickar in här varje dag! Min dröm är att fixa mitt hår hos dig!:)

 10. rebecka

  Superbra blogg!

  Jag har en fråga! Det här med färgbomber, kan du använda tex lila eller röd i ett mörkblont slingat hår utan att pigmenten fäster sig eller något annat? Går färgen tillbaka till sin normalfärg efter ex antal tvättar eller kommer jag ha en lila dassig ton på håret ifall jag använder mig av färgen? Tacksam för svar då jag är super sugen på att testa dessa!

 11. Sophie

  Jag är så otroligt nyfiken på vad du tycker om blondinbellas produkter LCC? Är det frisörskvalité på hennes schampo/balsam till exempel? Vill så hemskt gärna veta vad en frisör tycker innan jag köper dem! Kram

 12. Hanna

  Ååh man blir helt lycklig av att bara läsa om hur lycklig DU blir av ditt jobb, Elin 🙂 Vilken passion du har, kvinna!!! Så här borde alla känna om sitt jobb, men du är nog ändå en av de få som har lyckats hitta ett jobb som man känner så starkt för. Men TACK för att du delar med dig, som sagt så blir man helt lycklig själv, och jag började direkt tänka ”hmm, vad skulle göra MIG sådär tårögd?” 😉 Kram!

 13. Matilda

  Fantastiskt! Har försökt åstakomma denna färgen länge på mina kunder men får inte till den… Vad använder du för nyanser? Hade varit så tacksam för svar!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"