BlondFöre och efter

Veckans finaste makeovers

Denna vecka har varit överfull med kunder som ville gå i förändringens tecken. Det har varit från årets hårfärg, Rose/gold till vackra blondiner. Det är helt fantastiskt att kunna förändra människor till det bättre, att personen känner sig vackrare och att få framhäva en person genom en hårfärg eller klippning är så roligt. Jag har samlat några makeovers från veckan som gått:

— Vilka är era favoriter?–

1

Nummer 1.

2

Nummer 2.

7

Nummer 3. 

lll

Nummer 4. 

rosegoldhair

Nummer 5. 

beforeafter

Nummer 6. 

IMG_0389

Nummer 7.

IMG_0277

Nummer 8. 

Kommentarer

  1. Åsa

    Wow Elin! Du är ju helt makalöst duktig! Alla är så fint klippta och stylade på sina sätt:) Klipper du mest långhåriga? Kan du inte visa några kunder som klipper page i olika varianter med före och efter bilder? Vore så kul då jag är supersugen på att testa klippa page. Önskar bara att de kunde vara du som klippte mig! Bor 60 mil norr om Stockholm och vet ju att du är fullbokad i flera månader..Älskar din fina välgjorda blogg! Kram till dig

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"