Hårfärg

–Hon är tillbaka–

beyonce

Att omvärlden har tvekat på Beyonce har nog aldrig hänt, men när hon klippte den korta luggen (länk) så tror jag att alla undrade ”vad hände?”. Men underbara Beyonce är tillbaka och har en ny frisyr och nu kan alla lägga den korta luggen bakom oss.

Skönt va?!

Kommentarer

  1. ErikaJ

    Nä ingen hit denna Heller. Ser ut som en svamp. Men hon är visserligen snygg oavsett men en längre page hade varit snyggare.

  2. Amanda

    Hej Elin! Skulle verkligen behöva din hjälp! Har varit sugen på att färga mitt hår ljusrosa men vill gärna ha något som går bort lätt efter några tvättar. Har kikat in revlons färgbomber men det verkar bara finnas till rött och lila. Har du något bra tips? Skulle vara så skönt med en förändring från mitt blonda hår ett tag. Att ta klivet ut och våga något mer spännande! Många kramar och tack för en inspirerande blogg!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"