Hårfärg

Tre nyanser av Kim K //

kimK

Den person som cirkulerar mest överallt är ingen mindre än Kim Kardashian. Vare sig det handlar om mode, frisyr, hår eller smink så ska hon vara där. Men jag tycker hon är väldigt vacker, väldigt tillgjord men vilket proffs hon är på att ta fram sina snyggaste sidor.

Här ovan har vi tre hårfärger som jag tycker har passat henne bäst, hittade även en Ombre på henne men jag tycker hon inte kan bära upp den. Hon är för glamorös för den hårfärgen tycker jag. Men jag måste säga att den mörka (t.h). mot svarta matta håret är absolut snyggast på henne.

Det är KIM K för mig, vilken föredrar ni?

Kommentarer

  1. Maria

    Hej,
    Kan du rekommendera några salonger som utför hårförlängningar? Avråder du att man gör med keratinvax? Tack för en superbra blogg!

  2. Jennifer

    Hej Elin! Jag känner mig väldigt förvirrad just nu.. I vilken ordning ska man använda alla produkter som finns?! Och ska man använda alla samtidigt? Jag funderar på hårolja, leave-in conditioner, värmeskydd, shimmer shine mm? Känns som att det blir så mycket om man använder alla produkter på samma gång 🙂
    Kram!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"