Före och efterHårfärg

Vill du göra en förändring? Före&Efter

Förra veckan har det varit en salig blandning utav makeovers på salongen. Allt ifrån fina blondiner, magiska mörka bruna färger, lila och röda skiftningar. Jag lägger upp mycket mer på min Instagram (StyleElin) så följ mig där för fler bilder på mina arbteten.

Men jag skulle vilja lyfta denna fina tjej som fick sig en fantastisk makeover. Jag låter bilderna tala för sig själv, helt magiskt!

Eller hur?

redhair

Före/Efter

red

Efter

Kommentarer

 1. Josefin

  Hej bästa Elin.
  Jag ställer nu en fråga åt min pojkvän. jag har trott att han haft torr hårbotten så han har fått använda det schampot från apoteket du vet, du har tipsat om det innan. Det har inte blivit bättre och jag har nu insett att det måste vara mjäll. När han sovit på en svart kudde är örngottet fullt med vita hudflagor. Vad ska han använda för att få bort det här? Hur är det egentligen med Head&Shoulders schampo? Är det okej att köra med det tills mjällen är borta? Och hur lång tid tar det att få bort mjäll? Jag har lite svårt för det, tycker att det är lite äckligt med vita flagor överallt 😛
  Superduper tacksam för svar! Nu får det vara nog, dumma mjäll!

 2. Jennifer

  Hej och tack för en inspirerande blogg med många bra tips!
  Jag har förstått att du inte gillar vanlig hårspray speciellt mycket. Men vad använder du att fixera en uppsättning?
  Jag har tunt hår och en kortare lugg som måste hållas på plats för att inte stå rakt upp vid minsta vindpust. Vad skulle du använda för produkt för att fixa det?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"