Produkttipsvolym

Tips på volymgivande produkt

IMG_0002

Jag har tipsat om denna tidigare tror jag men jag har många nya läsare har jag märkt så här kommer denna igen. 

Denna typ av produkt använder jag nästan alltid innan jag fönar mina kunder. Oavsett om dom önskar volym så tycker jag att när man applicerar en texturgivande produkt så får håret ett helt annat lyft vid föning. Det många inte tänker på är att man måste föna in volymgivande produkter i håret för att det ska bli någon effekt. Produkten aktiveras och du kommer kunna jobba håret dit du vill.

Denna produkt heter Kevin Murphy – Anti Gravity: 

– Appliceras i handdukstorkat hår och arbetas bäst in med värme (fön) samt valfri borste för hållbarhet samt textur. Den blir din för 249 kr och ni hittar den HÄR.

Kommentarer

  1. Josefine

    Hej! Väldigt bra och inspirerande blogg du har måste jag först säga 🙂 Men har en fråga om den här anti gravity produkten, har nämligen sett att den även finns som spray? Vad är skillnaden på den du rekommenderar och sprayen? Har själv väldigt tunt och platt/rakt hår och använder aldrig volymprodukter (kanske något jag borde börja med) Tack på förhand /Josefine

  2. sara

    Hej, grejen är att jag har bifogat bilder som jag skulle vilja att du kikar på, så skulle verkligen uppskatta om du tog lite tid (om du har såklart) att svara via mailen 🙂
    Mvh Sara

    1. Elin Johansson

      Hej Sara!
      Tyvärr så har jag inte tid att svara på läsarfrågor på mailen. Du kan ställa din fråga på bloggen när frågestunder är uppe så får du hoppas att din fråga kommer med 🙂
      Kram Elin

  3. H

    Hej Elin. Jag har ett problem som mina vänner brukar kalla för ett lyxproblem, nämligen att jag har för mycket volym i håret. Absolut inte överdrivet, men jag brukar ofta få frågor om vilka volymprodukter jag använder osv. (fastän jag bara använder oljor och plattänger för att försöka få bort min volym). Visst, volym i all ära, men jag trivs bättre i platt och ”mindre” hår.
    Mitt problem är dock att jag inte kan använda en hårfön pga all den volym jag får efter jag fönat håret. Fastän jag använder ett ej volymgivande värmeskydd och borstar håret så platt som möjligt mot huvudet samtidigt som jag fönar håret rakt nedåt så verkar mitt hår ändå få en väldig massa volym just pga hårföningsprocessen. Detta är väldigt jobbigt då jag ALDRIG i hela mitt liv skulle kunna ta en snabb spontandusch då jag vägrar att föna det pga detta och för att om jag ska någonstans så hinner jag inte fixa håret för att det tar för lång tid för det att självtorka innan jag måste gå. Har du något tips för hur man fönar sitt hår utan att få volym?

  4. sara

    Hej Elin, jag har mailat dig, två gånger (samma mail) men fortfarande inte fått svar. Det handlar inte om en tid hos dig utan jag vill bara ha din hjälp med frisyr och färg. Skulle uppskatta svar, har döpt mailet till hårfärg och frisyr eller å liknande.
    tack för en bra blogg
    Mvh Sara 🙂

    1. Elin Johansson

      Hej Sara!
      Jag svarar på mail i mån av tid, gäller det en hårfråga så kan du ställa den i bloggen så kanske den kommer upp senare om.
      Kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"