Frisyrer

Vilken mittbena är du?

Jag vet inte hur många år som mittbenan har varit det trendigaste man kan bära. Jag kom ihåg själv när jag gick i frisörgymnasiet och hade den härliga djupa snedbenan och skulle byta till mittbena – det kändes väldigt konstigt och jag kände mig töntig. Men efter mycket krigande för att det skulle hålla sig på plats så fick jag till det – sedan dess har vi varit gifta med varandra. 

-Har ni som valt att ha mittbena några bra historier? Känns som alla har det- 

Jag tänkte visa er lite olika frisyrer som bär upp mittbenan magiskt bra. 

mittbena2 mittbena4 mittbena5 mittbena mittbena1

Kommentarer

  1. ErikaJ

    Jag minns också när jag bytte. Det var liksom lite töntigt att ha mittbena förr så det kändes skumt att byta efter att ha haft snebena länge.

  2. Tilda

    Hej Elin! Jättefin blogg! Jag undrar om du kan skriva ett inlägg om att byta till mittbena? Jag har försökt att få tu en snygg mittbena men det går verkligen inte! Har en virvel i luggen och tjockt lockigt hår så kan ju bero på det, men hoppas verkligen att det går ändå, för som du skriver så är det sjukt snyggt! Kram!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"