Videoguide

VIDEO: Elin testar nytt hårvårdsmärke

Hej mina vänner!

Hoppas ni mår bra och att ni får en härlig kväll. Jag tänkte tipsa er om ett nytt hårvårdmärke, så varför inte göra det live?! Märket heter BJÖRK och lanserades i måndags.

Produkterna är Eco Friendly och är sulfat, paraben fria samt dom innehåller inga färgämnen.

Dom produceras i Sverige och du kan välja bland:

BJÖRK LAGA
 BJÖRK FUKT 
BJÖRK HÖJD

IMG_0025 IMG_0026 IMG_0023

Kommentarer

  1. Sandra

    Hej Elin! Jag håller på och utbilda mig till frisör och du är så grym på det du gör och hoppas jag blir likadan. Till min fråga när du för ombre hur gör du?!kan du förklara steg för steg hur du gör att det ser så naturligt och bra ut?

    1. Elin Johansson

      Hej Sandra!
      Men åh, vad roligt – Tack snälla.
      Tyvärr, det gäller att hitta sitt egna sätt att jobba på. Jag tycker det inte finns något ”recept” för att bli duktig på någonting. Det sitter i hjärtat, kämpa på och hitta ditt sätt att jobba på så kommer du bl grym <3

  2. Wilma

    Hej Elin!
    Är det sant att balsamet/hårinpackningen verkar bättre om man sitter i bastun med det, när man är i simhallen till exempel?
    Kram

  3. Jennifer

    Älskar dina videos! Du sprider sån glädje och energi oavsett vad du pratar om, så härligt att se 🙂 tack för världens bästa blogg!
    Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"