BlondFöre och efterHårfärg

En fantastisk blondin

På morgonen hade jag gulliga Bella på besök. Det är så kul när hon kommer, så driven och hon kommer alltid med så bra tips till mig. Det är något med drivna tjejer, lika så Annica – klickar så bra med dessa två finisar. Vi kom överens om att det är blondin Bella ska vara, inget snack om saken. Det som är mitt mission är att Bella ska vara den PERFEKTA blondinen – det är faktiskt inte många som lyckas med en snygg blond färg.

Jag vill att hon ska vara kall, riktigt isblond MEN jag vill att lyxigheten ska ta över så jag försöker få fram lite värme i tonen utan att den slår över. Eftersom Bella är gravid igen och det är ett år sedan Gillis kom så har hon MILJONER småhår, det är inte lätt att få med. Men som den galna perfektionist jag är så ska jag bara övervinna över småhåren (haha). Sedan klippte jag topparna och fönade håret alá Elin!

Men här har vi henne, det blev en efter-bild idag och mer bilder framifrån kommer senare.

bella

Det som jag är mest glad över är att hennes hår börjar repa sig ordentligt. Liten orsak till den fina hårkvalitén är för att hon är gravid men nu har jag färgat och klippt hennes hår några gånger och jag har koll på varenda liten slinga i hennes hår. Håret blir lättare och lättare att föna och hennes hår lyser!

bella1 bella2

Kommentarer

  1. Ellen

    Du är så otroligt duktig och om du någon gång i framtiden kommer börja ta emot nya kunder så kommer jag vara först med att boka tid. Jag är blondin och det är en kamp att hitta en frisör som lyckas med den perfekta blekningen, jag vill ha det precis som Bella här ovan, kallt och riktigt ljust. Har du något tips på vad man kan säga till sin frisör för att hon ska förstå bättre hur man vill ha det? För jag kommer alltid därifrån med gult hår eller inte alls så ljust som jag vill ha det. Du är en stor inspiration!

  2. Linda

    SHej Elin! Jag såg att du hade skrivit någonstans att du inte tål hårfärg i hårbotten? Jag färgade ombre för ett tag sen, är blond så la i en mörkare botten och jag fick sår i skallen? Har känslig hårbotten som är torr periodvis.. Nu sitter jag här med världens utväxt oxh trivs så jäkla bra i denna ombre men vågar inte färga igen om ja ska få sår:( vad ska jag göra? Finns de mörkare färger som är skonsammare? Annars har ja alltid bara slingar håret men är inte redo o ge upp ombren, tacksam för svar! Och tack för alla hårtips, du är grym Mvh Linda

  3. Hanna

    Älskar verkligen din blogg och finner så mycket inspirotation!! Undrar hur du ”fönar” stylar håret så man får dom lockarna som på bilden?
    Tacksam för svar!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"