BlondFöre och efterHårfärg

Veckans mest populäraste

Denna vecka har varit den händelserikaste på väldigt länge. Det kommer ske STORA förändringar för mig inom en snar framtid, ni kommer tycka det är helt magiskt tror jag. Ni som följer mig på Intagram (StyleElin) kanske kan lista ut vad det handlar om, men jag håller på det ett litet tag till.

Men veckan har också bjudit på många förändringar för mina kunder. Här kommer dom tre populäraste makeovers, blondiner in my <3

Hittat någon favorit?

elins

Före/Efter

elins1

Före/Efter

– Är ju så glad att jag får göra dessa förändringar och att det är fler och fler som vill klippa en mer trendig och nyskapade frisyr.

elins3

Före/Efter

– Denna var nog den populäraste nummer 1 och jag förstår varför. Det finns skillnader på blond och snyggt blond och denna snygga kvinna fick sig ett rejält lyft. Även här fick jag klippa en LOB (längre bob). 

elins5

Kommentarer

 1. Anki Johansson

  Oj, va snyggt. Undrar hur du får den blonda färgen, ser så naturligt ut.
  Är det slingor, toning??
  Tack för alla underbara tips, du är superduktig!
  Kram

 2. Emma

  Hej! Vill först bara sig att jag älskar din blogg och har lärt mig så mycket sedan jag börja läsa den! Nu till min fråga. Jag gjorde en avfärgning på mitt hår för ett tag sen, då hade jag väldigt mörkt brunt hår och nu har jag nästan lite kopparfärgat/brunt/guldigt ja det är en liten blandning av olika varmare toner. Jag skulle vilja ha en lite kallare färg och har funderat på att använda mig av antingen maria nilas eller revlons färgbomber men vet inte vilken färg. Vad rekommenderar du?
  Kram

 3. Jennifer

  Hej! Jag undrar hur lång tid man ska ge ett nytt schampo? Om man känner redan efter första tvätten att man inte gillar schampot, ska man sluta använda det eller använda det någon gång till för att verkligen ge schampot en chans? 🙂
  Och tack så mycket för en grym blogg! Mitt hår har aldrig mått så bra som nu, efter att ha fått många grymma tips från dig 🙂
  Jag gillar den sista bilden, så himla snyggt! Men är själv för feg för att klippa av håret 🙂
  Kram!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"