Frisyrer

Läsare stylar – Första bidraget

half knot

Nya trenden, det var både ris och ros från er. Vissa tyckte att det mest såg ut som en taskig skurtofs och vissa tyckte det var riktigt chict. Men smaken är som baken och vilken tur att det kommer nya trender hela tiden.

Men jag bad er skicka in era bidrag på denna styling, vill ni komma till det inlägget så klickar ni HÄR. Ni kan fortfarande skicka in er version på denna Half-up Knot. Dagen till ära så vill jag visa upp första bidraget, detta kommer från en tjej som heter Rebecka. Hon beskrev också att hon hade ett väldigt platt och svårstylat hår, jag tyckte hon lyckades hur bra som helst – eller hur?

”Ett tips till dig Rebecka är att locka hårt lite slarvigt först, häll i volympuder i hårbotten och rufsa för kung och fosterland och därefter sätt upp håret som du gjort här”

När det kommer till hårstyling så finns det inga begränsningar, alla har olika typer utav hår och olika sätt att se på vad som är snyggt. Låt INGEN säga åt er hur man ska göra, var kreativa och gör det ni tycker är snyggt. Lek på och skicka in ditt bidrag (:

Sen ett stort tack till Rebecka för ditt bidrag, you go girl!

Kommentarer

  1. Amanda

    Och avslutar med hårspray men ändå är det som att lockarna bara glider ur efter ett tag:(
    Vad ska jag göra för att få dom att hålla bättre?

  2. Amanda

    Hej!
    Jag älskar din blogg och dina styling tips är helt fantastiska, du är grym på det du gör 🙂
    Jag har en fråga, hur ska man få sina lockar att hålla hela dagen? Jag använder både Värmeskydd

  3. Marie

    Hej! Jag har alldeles nyligen hittat din blogg och jag blev helt fast, du är så grymt duktig! Och du har gjort mig superinspirerad att fixa och dona med mitt hår, så tack så mycket.
    Jag har en fråga också, jag är riktigt sugen på Kevin Murphys plumping line eftersom jag tappar ganska mycket hår och är ganska tunnhårig, men samtidigt är mina längder torra och lite slitna efter färgningar och ett par blekningar, så frågan är om den serien passar mitt hår eller ger det för lite fukt/näring?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"