BlondFöre och efter

Mocca Blonde – Välkommen

Nu var det dags att hamna i färghimmelen igen, en ny hårfärg är född:

MOCCA BLONDE-

Jag tycker det är väldigt fint att jobba med guld, man kan göra så mycket det guld i en hårfärg. Igår kom min fina kund Linnéa till mig. Vi har blonderat och skapat en naturlig Ombre några gånger. Men nu var det längesedan vi såg och det var dags för en förändring – det fick hon. Hon visade en bild på Lauren Conrad och jag smalt direkt, den skulle vi ha.

Så jag tror att vi är påväg till en ny hårfärg att lägga på minnet, ingen är gladare än jag. Så vad tycker ni mina fina läsare? 

bronde

Före/Efter

bronde2

Efter

Kommentarer

  1. Magdalena Andersson

    Hej Elin!
    Undrar vilket märke du använder dig av vid denna färgning? Skulle gärna vilja tala om det för min frisör då jag älskar denna färg!

    Tacksam för svar! 🙂

  2. Fanny

    Åh det är exakt den färgen jag vill ha! Kan du snälla skriva i ditt nästa inlägg hur man tar sig från medelbrunt hår till denna färgen? Vilka produkter osv man kan använda? vet inte hur jag ska göra utan att det ska bli orange! Tacksam för svar!

  3. Zandra Falkström

    Älskar den här hårfärgen, jag viiillll hhaaaaaa:) Snälla Elin kan du inte blogga eller förklarar hur du gått tillväga med den här förändringen. Den känns lite komplicerad så tror absolut inte min frisör klara av att göra den utan en liten förklaring. Det skulle även vara snällt om du kunde skriva vilket märke de är du använt här och vilka färgkoder. Om nu min frisör använder samma märke som du så borde hon kunna lyckas om man bara vet vad du blandat för att få Mocca Blonde.

    Älskar för övrigt din blogg, du är superduktigt och tack för alla bra tips du delar med dig av:) kram

  4. Jenny

    Åååh så underbart fint! Du är så fantastiskt duktig!
    En liknande hårfärg skulle jag så otroligt gärna vilja ha, speciellt när student och bal står runt hörnet för mig nu hehe..
    Så jag hoppas innerligt att du har möjligheten till att kunna boka tider med nya kunder då! 🙂

  5. Malin

    Hej! Jag måste köpa balsam! Jag har tänkt köpa Kevin murphy eller living proof, vad tycker du? Jag har väldigt torrt hår och schampoo har jag kevin murphys plumping wash och ibland dessert essence. Mitt hår går av så lätt och trasslar till sig..

  6. Erika

    Om jag tar med denna bild till min frisör som inspo hur förklarar jag till henne på bästa sätt hur hon ska gå till väga? Skiiiiitsnygg hårfärg och såhär vill jag se ut i vår.

  7. Johanna Harderud

    Hej Elin! Skitsnygg färg! Jag undrar hur du gör/vad du använder för verktyg för att få de där lockarna som hon har på bilden. Har sett flera bilder på din blogg när du stylat hår på det sättet, det är verkligen sjukt fint!

    Kram!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"