Frisyrer

Tips på frisyrer till vardags

Jag tycker alltid det är så svårt att variera sig till vardags. Det blir alltid att jag kör mitt Hollywood-svall, dock älskar jag det. Eller så sätter jag upp håret SÅHÄR (länk). Men jag skulle verkligen vilja bli bättre på att göra enkla frisyrer till vardags. Många tror nog att det är svårt men det tror jag beror på att vi är vana vid att bara ”fixa” håret innan vi ska på fest eller till något speciellt, men varför ska inte vi vara lite finare till vardags? Så jag tänkte visa er några inspirationsbilder på frisyrer som jag tror ska passa in i vardagen?

Brukar ni styla håret till vardags? Skulle vara kul att veta – dela gärna med er!

hair1

tisdag

Såhär brukar jag också sätta upp håret när det börjar bli fett. Den va väl fin? 

hair

braid

Denna är min favorit också, vill ni lära er hur man gör. Klicka HÄR

hair3

updoelins

Denna frisyr skulle passa till vardags och till fest, hur ni får till denna frisyr hittar ni HÄR

Kommentarer

 1. Lisa

  Hej Elin!
  Jag har massor med pinterest bilder på liknande frisyrer som den rödhåriga har. Jag har en antal gånger försökt att göra denna frisyr själv men misslyckats totalt. Kan inte du försöka visa hur man gör en sånt? 🙂

 2. Sabina

  Hej!
  Jag har precis klippt bort nästan 2dm till en lob! Du har inspirerat mig.. Längden är strax ovanför axlarna också har jag snedlugg. Vad är snyggaste stylingen på en sån frisyr tycker du? Är så ovan med ”kort” hår så tycker det är svårt att styla. Skulle bli jätteglad för lite tips från dej som är så grym!

 3. Anna

  Jag brukar köra på Katniss stilen när mitt hår blir fett. Jag brukar ha svårt att göra en inbakad fläta mitt på huvudet så jag brukar börja med flätan på ena sidan vid luggen , sätter en tofs så att den fortfarande håller medan jag gör andra sidan, samma där gör en inbakade i örats höjd och fortsätter tills det inte finns något hår att plocka upp och gör en enkel fläta av det som finns kvar. Sen buntar jag ihop dom två tofsarna och gör en sidfläta. Blir jätte fint! 🙂

 4. Cecilia

  Helt tragiskt. Vill ha fler tips för nu kör jag toffs eller knut (om inte utsläppt). Är verkligen tråkig, men har inte så långt hår så är lite klurigt. Kom gärna med tips för folk med kortare hår (mitt är axellångt)

 5. freja

  Hej Elin! Tack för en intressant blogg! Jag undrar hur man ska göra då man låter håret självtorka, ska jag ha i samma produkter som om jag skulle föna det eller ska jag låta håret torka ”orört”? Jag brukar oftast låta mitt hår självtorka då det mest blir ett stort friss av det när jag försöker mig på att föna det. Jag har väldigt tjockt hår med mycket självfall och grova hårstrån och vet helt enkelt inte hur jag ska bära mig åt för att styla det utan att det kräver alltför mycket jobb med plattången..

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"