Hårtips

Trendspaning – Dags att fläta tajt

Nu är det trendspaning med Elin igen. Välkommen…

Jag satt och kollade på klänningar inför galor i höst och kom in på bilder från Valentinos Pree Fall 2015 kollektion. Klänningarna skulle jag kunna offra min fot för att då hemskickade men jag blev så otroligt paff för att modellerna har skippat den klassiska låga ponytailen mot Cornrows (flätor). Ni vet såna flätor man gjorde som barn längs huvudet i Thailand.

Helt genialiskt och så otippat, men det är ju V A L E N T I N O!!! Så men tanke på att jag snart ska till Thailand så kanske denna trend hamnar på mitt huvud. Så vad säger ni mina kära läsare,

– är detta HOT OR NOT?

valentino

valentionspring

Även denna look syntes hos Valentino, fast detta var för våren! Så fint, längtar till sommaren nu.

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"