BlondFöre och efter

Blonde ”LOB” Makeover

I morse hade jag underbara Felicia hos mig, syster till min Makeover ”Mocca Blonde” – kommer ni ihåg? Den bilden har fått över 1000 likes på Instagram (StyleElin), HUR SJUKT? Vill ni kolla på den Makeovern igen så kommer ni tid HÄR

Men nu är det denna färg som ska lyftas. Som många vet så är det trendigaste man kan bära är ”LOB:sen” alltså en längre bob. Sen älskar jag att man gör en färg som är dominant, antingen skarp mörk Ombre, superblond eller jättemörk – inget mellanting. Så jag klippte av det långa, gula och slitna håret. Färgade för kung och fosterland dunderblont och vågade håret med en tjock locktång. Reslutatet ser ni nedan, VAD TYCKER NI?

makeover

Före/Efter

lob blonde

Efter

Kommentarer

  1. Ida

    Wow va snyggt!!! Jag har liite kortare hår än denna kunden. Funderar på att köpa en sån GHD locktång som du rekommenderade för några veckor sedan.. Vilken storlek tycker du blir bäst? Blir det för stort med 32mm?
    Kram och tack för du delar med dig!

  2. agnes

    Hej Elin! Jag är lite nyfiken på att höra mer om blonda nyanser från dig. Jag har följt din blogg ett tag nu och du verkar föredra att färga blonda hår i ganska kalla nyanser. Finns det någon speciell anledning till varför du inte gör blonderingar med mycket varma pigment i? Själv är jag nog den där tråkiga kunden som ber om lite solblekt effekt men med lite värme kvar, det kan också vara för att jag är lat när det kommer till utväxt… Men så blir det ju då också lite gult efter ett tag. Har du något tips till oss fegisar när det kommer till att ljusa upp håret?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"