Produkttipsvolym

NYHET Blowpro | Blow back time

DSC_0086

Jag fick hem ett test på en helt ny produkt från märket Blowpro. Den heter ”Blow Back Time” och är en finish/anti-agingspray som appliceras i torrt hår för att skapa den där torra, härliga volymen från hårbotten och att öka hårets tjocklek.

Jag är helt såld, jag tycker denna spray är helt underbar. Oftast när jag prövar volymsprayer så blir håret ”kakigt” och i slutändan så tycker jag att håret tynger ner sig än tvärtom. Men jag kan varmt rekommendera denna volymspray till alla som vill få fyllighet och volym i håret. Jag sprayade även på hela håret och lockarna fick en jättebra textur, höll hela kvällen och doftar fräscht.

Fri från parabener, sulfater, inte testade på djur och full med vitaminer. Det finns ett plus till, den har uv-skydd så den skyddar håret från solens strålar. 

Det var många som blev intresserade utav UNITE Texturiza, kommer ni ihåg den? Ni hittar den recensionen HÄR. Texturiza sprayen är en lyxprodukt och kostar därefter också, men denna från Blowpro är nästan lika bra och för en billigare peng.

Den blir din för 150:- och finns HÄR.

DSC_0088

Kommentarer

  1. Elin

    Hej Elin! Jag skaffade denna produkt men jag upplever att håret nästan blir fett utav den när jag sprayar i den. Jag skakar den noga och jag sprayar inte för tätt inpå håret. Vad gör jag för fel?

  2. Emma

    Grymt inlägg, tycker det är så kul att få tips och recensioner på nya produkter. Detta var en produkt jag inte ens hört om vilket gör det ännu mer intressant! 🙂
    Skall bara komma med ett påstående, inte mot dig utav till folk överlag. Precis som att silikoner inte är någon fara alla gånger så är heller inte parabener det. Det är ett väldigt beprövat och fungerande konserveringsmedel. Finns fler studier på att parabener är skonsamma än att de skulle vara någon fara. Varför skulle annars alla apotek använda sig av parabenprodukter? I de flesta fallen tillsätts något annat konserveringsmedel ändock, och skulle där inte finnas något hade produkterna inte klarar sig länge efter öppning. Tycker det är trist att mata på parabenhysterin.
    Så. Ville bara spotta ur mig det till allmänheten. Sedan gillar jag tydlighet, är det fritt så är ju det grymt! Skulle det finnas något mikrogram av något ämne som slutar med paraben så kommer inte kroppen gå sönder. 🙂
    Tack för grym blogg Elin!

    1. Elin Johansson

      Hej!
      Jag rekommenderar endast produkter. Vill du veta ingredienserna så kan du maila till leverantören för full info 🙂 Sen är inte alla silikoner farliga, så bara för att en produkt innehåller silikoner så behöver det inte vara dåliga silikoner.
      Kram Elin

  3. Ebba Ahlin

    Hej Elin!
    När tror du att du kommer kunna ta emot kunder igen? Är ett väldigt stort behov av att göra någonting med mitt röda hår..
    Med vänliga hälsningar
    Ebba

    1. Elin Johansson

      Hej Ebba!
      Jag tror att jag inte kommer att ta emot nya kunder under detta år i alla fall, tyvärr. Lycka till! Kram E

  4. Kajsa

    Denna måste mitt hår få prova!! Blowpro:s produkter är väldigt snälla mot plånboken, har du provat några andra produkter från dem som du kan rekommendera? Eller är allt annat kasst jämfört med dyrare produkter? 🙂
    Ha en toppen månad!!

  5. Lina

    Hittade din blogg för ett tag sedan och är helt sold, har bläddrat igenom hela arkivet! Undrar var du tycker om Bed Head och Aussies produkter? Tack för en fantastisk blogg!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"