Arkiv

Välkommen nya naglar

IMG_0009-2

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!

Äntligen var min tid inne för att göra mina naglar igen hos bästa Celina. Som jag har stått ut och väntat, mina naglar hade växt som ogräs så det var på tiden. Jag älskar att sitta hos Celina och bli omhändertagen, kreativiteten flödar mellan oss och vi kommer oftast fram till något nyskapande. Jag är en riktig streck-design narkoman, jag älskar all design som görs förhand – särkilt Celinas konst. Vi brukar säga att hon är en semi-permanent nagel-tatuerare, passar henne väldigt bra.

Vi valde att blanda streck-design, omvända ”Ombre-naglar”, stenar och med en twist.

Vad tycker ni, visst är hon magisk? 

IMG_0013

Kommentarer

  1. R

    Hej Elin <3

    Jag skulle SÅ uppskatta ett inlägg om klipplösningar för folk med tjockt hår (i mitt fall persiskt hår dvs såååå tjockt). Jag älskar att ha långt år men håret hamnar alltid i ansiktet eller blir för varmt eller är bara i vägen. Slutar alltid med att jag bara har håret i en tofs vilket är sjukt tråkigt. Rekommenderar du att tunna ut håret / klippa det uppklippt? Funderar på ifall det inte är bra att tunna ut håret men är osäker?

    Ha det bäst!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"