Före och efterHårfärg

En magisk brunett

Igår så hade jag en super gullig kund som ville göra en förändring. Hon hade den perfekta porslinshyn, mörka ögonbryn naturligt och hon kommer in som orange-blond?! Vad hände där?! Jag såg direkt på henne att:
– ” Denna tjej ska vara mustigt mörk”

Vi enades om att jag skulle färga en mörkare brun med guld och koppar inslag, självklart ville jag göra en mörkare botten och sedan möter upp med ljusare bruna skiftningar. Hennes hår var dessutom väldigt fel klippt och behövdes en genomgång även med saxen. Jag tycker att en färg blir så mycket snyggare med en bra klippning samt att en klippning blir snyggast med en grym färg.

GILLAR NI DET?

beforeafter

Före/Efter

brown

Efter

brown1

Kommentarer

  1. Linnea

    Tack för att du svarade! Jag frågade endast för att jag själv hade ju så klart varit intresserad av att boka tid 🙂 tycker du gör fantastiska hår.

  2. Sissi

    Mer sådana här inlägg där du berättar lite om din färgning och klippning. Tycker det är sååå intressant 🙂 Kram!

  3. Linnea

    Men alltså, om du inte tar emot nya kunder måste det ju ha varit du som klippt håret fel och färgat det oranget? Eller har jag missat att du börjat boka in nya kunder?

    1. Elin Johansson

      Som jag har svarat på detta tidigare så dom kunder som kommer till mig nu bland annat bokade denna tid för 6-8 månader sedan.

  4. Jenny

    Hej! Blir så nyfiken när du skriver att någon har ”felklippt hår”. Jag är inte frisör så någon teknisk förklaring skulle nog inte göra mig mycket smartare men finns det några tydliga/synliga (?) tecken på ett felklippt hår för en okunnig? Kanske en helt oförståelig fråga utan något svar, vet ej men vill egentligen bara få kött på benen inför mitt nästa frisörbesök. Jag tycker om min frisör och blir aldrig missnöjd men känner heller aldrig att mitt hår blir helt AMAZING. Kram Jenny

  5. Victoria

    Hej! Jag undrar samma sak som Hanna här ovan har kommenterat. Skulle vara jättekul att få reda på! Kram Victoria 🙂

  6. Annika

    Om hon passar i färgen är svårt att säga när vi inte ser ansiktet, men en fin färg är det!
    Lockar du med lock- eller plattång? Om locktång, vilken?

  7. Hanna

    Hej! Läser din blogg varje dag och enligt mig så känns du som den absolut bästa frisören då du verkligen vet vad du gör! Min dröm skulle vara att komma till dig och få mitt hår fixat osv men såklart är de lite svårt då du är fullbokad och jag själv inte bor i Stockholm.

    Men jag har en fråga! Om man skulle skicka in en bild på sig själv till dig, skulle du då kunna se direkt vilken hårfärg och frisyr personen skulle passa i? För jag har inte hittat den rätta för mig än och har testat alla möjliga. Skulle verkligen vilja ha en hårfärg och frisyr jag passar i.

    Kram Hanna 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"