Frisyr 2015FrisyrerMellanlångt hår

Nu åkte håret av?

IMG_1582

 

Ja precis, ni läste rätt. Vår egna Kim Kardashian har klippt av sig håret, snyggt eller inte? Jag började fundera lite över varför hon gjorde det och jag tror att det handlar om att alla mode-jättar (profiler) klipper av sig håret och att Kim vill gå ifrån skandal-dokusåpa kändis till modeprofil. Att Kim är fruktansvärt snygg är ingen nyhet men någonstans har jag älskat hennes långa svall, det är HON. Jag gillar att Kim är mycket utav allt, därför tycker jag att hon inte riktigt passar i en ”vanlig lob”.

IMG_1597

Här har vi ”The Powercouple” på Grammys 2015

Vad tycker ni? Jag röstar för stort svall, denna frisyr gör henne inte rättvisa! Bilden under här tycker jag är Kim’s snyggaste look.

kim

Kommentarer

 1. maria

  Hej jag gillar det långa om j går t frisör o vill ha samma slingor
  som kim vad ska j d nämna för färger till frisören mvh maria.

 2. ErikaJ

  Precis kändisarna är så fega för de klipper sig kort för att chocka lite. Men sen några veckor senare har de långt igen.

 3. Emma

  Hon var gudomligt vacker i långt hår, men jag får lov att erkänna att jag gillar det kortare mer. Hon är ju modern och hänger med. Snart är väl löshåret plats igen så långt kan hon väl trolla fram när hon vill. Men denna frisyr är så.. Fräsch. Inte lika mycket dött slitet svall som många annars sparar på.

 4. Annika

  Jag är en riktig Kim K nerd och bänkar mig alltid framför KUWTK 😀
  Tycker att hon passar bra i frisyren, men liksom du gillar jag verkligen henne i långt hår.

 5. Linnea

  Mycket snyggare i kort hår! Och tycker hon ska ha mörkt och inte blekt. Mer stylish. Tycker däremot inte att det är någon big deal när kändisar klipper av sig håret eftersom de nästan alltid sätter in extrnsions efter en månad. själv törs jag inte klippa eftersom jag inte har råd med just det om jag ångrar mig 🙂

 6. Yvonne

  Gillar det kortare mer. Hon ser cool, sval och sofistikerad ut, blev vacker tycker jag! Den ”gamla” looken är lite för stajlad för min smak- denna nya naturliga blev därför ett plus enligt mig.
  Ha en bra fortsatt dag!

 7. Cecilia

  Jag håller inte med. Tycker hon är snyggast i mörkare färger och att hon passar bättre i ”enklare” frisyrer då hon ofta satsar på contouring i ansiktet och kläder som framhäver hennes kurvor. Det blir liksom för mycket med håret också. Som du säger ser hon mer stylish och mindre jersey shore-aktig ut i det nya håret 🙂

 8. Annika

  tycker tvärtom! hon passar mycket bättre i kortare hår, just för att allt annat är föör mycket! tyckte hon blev snyggare i detta. även om jag inte tycker hon är snygg egentligen 😉 för mycket botox!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"