Frisyr 2015Frisyrer

Ännu ett superklipp

rosie

Åsikterna ang Kim Kardashian’s nya klipp (länk) var verkligen delad. Jag tyckte inte riktigt om det men många utav er gillade verkligen hennes nya klipp, vilken tur att smaken är som baken – det som gör oss fina och unika. Men nu har ännu en superkändis gjort årets klipp, en trubbig lobs.

Det är alltså supermodellen Rosie Huntington som har gjort denna förändring och även hennes hårfärg har nog varit den mest önskvärda under åren som gått. Men här har ni henne, min åsikt då:

”JAG ÄLSKAR HENNES NYA KLIPP” 

Den är snyggt trubbig, fyllig, snedbena och färgen är helt makalös snygg till detta klipp. Hon kan verkligen inte se dålig ut, oavsett om hon rakade av sig håret eller blev svarthårig men jag måste säga att detta var riktigt snyggt. Här under är en bild som nog alla är vana att se henne, så mina kära läsare –

– VAD TYCKER NI? –

rosiehun

Kommentarer

 1. M.

  Tycker nya frisyren är tusen gånger snyggare!! Jag är så trött pa gulliga-lockar och vågor 🙂
  Men hur stylar man den här looken, dvs volym utan lockar o glans, rufsigt fast håret är rakt?!
  Toppen bra blogg!!

 2. Karin

  Hej Elin! först och främst: som många andra hittade jag din blogg relativ nyligen och har läst i princip varenda inlägg. älskar det du gör (ger oss vanliga dödliga inspiration och hjälp till att sköta vårt hår) och dessutom verkar du som en grym tjej. trodde det skulle vara svårt att få svar på en fråga (du får ju så många) men när du svarade på min kommentar sist fick jag nytt hopp, hehe. jag har en stor och viktig fråga som jag tror att väldigt många skulle vilja få svar på. du skriver ofta om skillnaden mellan konsument-och frisörprodukter. om jag förstått saken rätt menar du också att det viktigaste är att basen (schampoo, balsam, etc) består av BRA produkter. min fråga som konsument är då, vart får jag tag på frisörprodukter? kan du tipsa om specifika produkter, t.ex. bra konsumentprodukter eller frisörprodukter i den billigare prisklassen? är Redken ett frisörmärke? allt det där känns som en tjockdjungel. skulle vara så tacksam för svar. ha en fin alla hjärtans dag <3

 3. Hanna

  Hej!
  Jag har långt hår (en bra bit under brösten) och normal tjockt. Du inspirerar verkligen mig och jag känner att jag verkligen vill ta tag i det och sköta om det. Det är lite slitet i topparna så jag har bokat in en klipptid men sen är det allt med produkter vilket känns som en djungel. Jag stylar håret cirka en gång varannan vecka om ens det och duschar håret 2 gånger i veckan men upplever att mitt hår blir lätt tovigt på grund av sin längd. Mitt hår är färgat mörkbrunt och färgas sällan. Vilka produkter (schampoo, balsam, inpackning osv) tycker du jag ska satsa på? Kram!

 4. Caroline

  Hej Elin! Först och främst, superbra blogg! Sedan har jag en liten fråga. Jag är naturligt blond (med lite varma nyanser i). För några månader sen färgade jag håret mörkbrunt, toning i längderna och färg upptill. Nu har jag flyttat utomlands och ju mer håret bleks ju mer oranger blir håret. Så just nu har jag ett mellanting mellan ljusbrunt hår och blont men det ser väldigt oranget ut!! Så min fråga är: hur blir jag av med det orangea? Kan jag göra något hemma? Eller kommer det försvinna av sig själv?

  Tacksam för svar!!

 5. Linnea

  Eftersom att du ändå inte tar emot nya kunder tänkte jag fråga om du vet några andra grymma frisörer (ev. frisörsalonger?) som gör liknande hårfärger och frisyrer som du?exempelvis vem klipper dig?

  Har verkligen testat alla möjliga frisörer, billigare och dyrare, men har aldrig fått någon wow-känsla när jag gått därifrån tyvärr så är verkligen i behov av en grym frisör..

 6. Anna-Karin

  Som sagt hon skulle ju vara snygg oavsett om hon har hår eller ej!!
  Men nya frisyren är helt i min smak, lite busigt och färgen är ju helt enkelt awesome!!

 7. Lisa

  Hej Elin!

  Gillar din blogg 🙂 Du ger bra tips och lägger ut inspirerande bilder. Jag kommer förmodligen snaaart klippa av mitt långa till en long bob, det är verkligen snyggt. När du skriver att klippningen är ”trubbig”, menar du inte alls uppklippt då? Eller vad betyder trubbig på frisörspråk? Jag är rädd för att mitt spikraka hår får målarpenselkänsla om det inte är lite uppklippt. trevlig helg, önskar Lisa

 8. Agnes

  Älskar den! Det är vågat av henne, eftersom hon oxå haft sitt hår som ett av hennes signum. Hon är en stor inspirationskälla för mig.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"