Frisyr 2015Frisyrer

Tips på Alla Hjärtans Dag frisyrer

lördag är det dags för att ta lite extra hand om våra nära som kära. Jag tycker det är roligt att alla hjärtans dag tas på allvar utav så många fortfarande, även fast man ska visa kärlek och respekt till sin partner varje dag så tycker jag att just alla hjärtans dag är något speciellt. Det känns nästan som det är allas födelsedag på något vis.

Men alltså, till ämnet. Tjejer, jag tänkte ge er lite tips på frisyrer som skulle passa bra till en sådan speciell dag. Självklart spelar dagens syssla in när man ska välja frisyr, men jag tycker att på denna dag så ska vi vara lite flickiga och söta än sexbomber. Eller vad tycker ni?

1 2 3 4 5 6 7

 

Kommentarer

 1. Cecilia

  Är lite allergisk mot formuleringen ”på denna dag så ska vi vara lite flickiga och söta än sexbomber” även om det är en personlig åsikt som du uttrycker. Men var väldigt fina förslag på frisyrer oavsett dag och tillfälle.

 2. Daniella

  Hej, jag undrar om du har förslag på en locktång som fungerar på långt och tjockt hår? Jag skulle gärna vilja ha lite större lockar, men har otroligt dålig koll på vilken tjocklek på locktången som ger vilken storlek på lockarna, har du några tips?

 3. Anna

  Sök på Google ”lockar med plattrång” så hittar du tips och trix 🙂 jag lockar alltid mitt superlånga hår med plattång

 4. Lina

  Hej! Jag har en liten fundering. Kan man göra lockar av en plattång? Har aldrig testat men hört att det går. Jag har alltid haft rakt hår, men i vissa tillfällen skulle man kanske vilja piffa upp det på nått sätt. Men eftersom jag inte vet om jag passar i det så vill jag inte lägga pengar på en locktång. Mvh Lina.
  Jättebra blogg förresten!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"