Före och efterFrisyrerHårfärg

Brun lycka

Jag har haft en helt brutal jobbvecka denna vecka, har så mycket att göra inför jag åker till Thailand nästa vecka och jag har rätt mycket att jobba ikapp från min sjukskrivning innan. Det är så mycket som händer i mitt liv just nu och jag står inför stora förändringar, en del utav det kommer jag att presentera innan jag åker bort på semester.

Men till saken, MIN MAGISKA BRUNETT MIA! 

Underbara Mia var hos mig igår och det är alltid en fröjd. Hon har varit brunhårig hela tiden men under några gånger nu så har jag sakta med säkert ljusat upp hennes hår och nu kom vi till ett stop där både jag och Mia tyckte att det började bli för ljust och all värme i håret sipprar fram mer och mer. Jag tycker hon passar så bra i att vara mörkhårig, hennes blåa ögon blir väldigt intensiva och hennes hy bara strålar. När vi hade pratat klart så menade vi precis samma sak fast i olika meningar, så mörkare IT IS.

Jag ville skapa en djup, mocka/guld brun med en hint av ombre mot botten som möter lite ljusare partier i längderna för att skapa kontraster och rörlighet i färgen. När kunden inte vill vara speciellt nyanserad, t.ex rödbrun, kopparbrun eller guldbrun – utan bara brun så kan jag tycka det är väldigt tråkigt och det säger inte så mycket. Då brukar jag alltid jobba med kontrastfärger, djup och skiftningar istället.

Vad tycker ni? <3

brown

Före/Efter

brown1

Kommentarer

  1. Bettilusia

    Elin Please ! Kan du inte skriva ett inlägg om vilka produkter , verktyg etc för håret som du tar med dig till Thailand ? Vi är många som inte får håret att funka i fukten och värmen . Tack för en bra blogg !

    1. Elin Johansson

      Hej du 🙂
      Men självklart kommer jag göra det. Det kommer att komma ett stort Thailand special för håret innan jag åker samt så kommer jag uppdatera er så gott det går från Thailand med smarta tips. <3

  2. Sofie

    Hej bästa Elin!
    Verkligen jättefin färg!
    (Jag skickade ett mail till dig igår med benämning ”hjälp mig” läs det när du har tid, kan nog bli ett lärorikt inlägg om du väljer att skriva om det haha!) Ha det så bra och ta hand om dig!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"