Läsarfrågor

FRÅGESTUND

Nu ni, som ni har väntat – jag tänkte att vi skulle ha en frågestund innan jag åker till Thailand på lördag. Om jag hinner så kommer jag svara på en del utav frågorna i en video och förhoppningsvis en video från Thailand, det vore väl roligt?! Ni får fråga precis vad ni vill men:

– Kolla igenom bloggen om din fråga finns att hitta då jag svarat på samma saker flera gånger
– Sök på ”läsarfråga” i sökfältet om jag redan svarat på just din fråga i ett annat inlägg
– Kolla in min Youtube kanal om jag svarat på just din fråga i en annan video (länk)
– Ni får ställa vilken fråga som helst, t.ex om företagande, personliga frågor, pepp-talk eller massor med hårfrågor. Men det behöver inte bara handla om hår (:

OBS: Håll gärna frågorna korta och jag har svårt att svara på frågor som har med en specifik person att göra. Dom frågor man måste se och känna på ett hår för att kunna ge ett korrekt svar på, en liten hint bara så alla får chans att få svar på sina frågor!

DÅ KÖR VI, ställ din fråga i kommentarsfältet!!! 

Kommentarer

 1. Ami

  Hej. Kan du rekommendera olika hårprodukter för en som har afrohår? Jag är i från Gambia och har väldigt torrt och svår stylat hår. Dessutom så rakpermanentar jag mitt hår. Tacksam för alla råd jag kan få!

 2. sanna

  Hej jag har sett ett märke som säljer anti age hår produkter, de ska va för alla åldrar står det.Men när behöver man igenkligen använda de? och vad gör de för anti age effekt på håret? lite förvirrad här:)

 3. Ellinor

  Hej Elin! Jag har en fråga om håravfall. Jag är 22 år och har de senaste två månaderna tappat stora mängder hår, jag märker detta speciellt när jag duschar och på huvudkudden. Håret i sig är annars friskt, jag masserar hårbotten varje dag under hjärthöjd och har börjat äta hårtabletter från hårologi. Min hårbotten har varit väldigt torr så jag trodde först att det var därför jag tappade håret, började då massera in hårbotten med kokosolja som jag lät sitta några timmar och min hårbotten är bättre nu, kosten är det inget fel på så jag funderar på om det kanske är stress/dåligt mående som ligger bakom det hela. Det jag undrar är om det finns några andra tips och knep jag borde börja med? Jag har även nu beställt ett rosmarin schampoo som sägs hjälpa mot håravfall.

  Tacksam för svar 🙂
  Vänligen Ellinor

 4. Emmy

  Hur tycker du att man bäst använder young again oljan från Kevin Murphy? Har blont blekt hår, ganska långt och inte jättetjockt. Fick en sample av oljan och hade i den i handdukstorkat hår och det blev jättefint, inte alls nertyngt! Efter det sökte jag lite på oljan och såg att den första ingrediensen är cyclopentasiloxane som vad jag förstått det som är en slags silikon, och silikoner ska ju vara uttorkande har man hört. Tänkte därför fråga om du tycker att man ska använda oljan bara som en stylingprodukt för att få glansigt och fint hår eller för att också vårda håret? Är den vårdande? Om inte, vilken olja vårdar ett färgat kallt blont hår utan att göra det gult?

 5. Maria

  Jag har typ ”utslag” i hårbotten och nacken, som ofta kliar även om jag just tvättade bort allt smuts osv. Kan jag använda kortison där? Eller rekommenderar du något annat?

 6. Maria

  Hej Elin! För ett tag sedan tipsade du om Björn Axens utbildning som är väldigt dyr, men så tillade du att om man blir riktigt jävla duktig så tjänar man tillbaka det på en månad. När jag googlade ”snittlön för hårfrisör” så ligger den runt 20.000kr. Är det stor skillnad på lön i förort och storstad? Tjänar du över snittlönen?

 7. J

  Hej Elin! För att få bästa hjälp så tänkte jag fråga dig och hoppas på svar! Letar efter en lotion som får håret att kännas fylligare utan att tynga ner då jag har väldigt tunnt hår! Har varit inne kevin murphys plumping body mass men också full again, men nu undrar jag vad är egentligen skillnaden på produkterna och vilken fungerar bäst, tycker du?:)(hoppas du har provat båda) tack för grym inspirarion och tips på både blogg och instagram!

 8. Karin

  Hej! Jag färgar mitt hår blondt, och jag letar efter en ny frisör i västerås eller Uppsala eller sthockholm. Eftersom du inte har tid kan du tipsa om någon?

 9. Sabrije

  Hej! Jag har ett problem som jag tror många varit med om. Gick till en frisör för att färga utväxten, 3 månaders utväxt på blont hår. Bad frisören lägga i få slingor för jag började gilla min utväxt. Frisören sa att hon förstod precis vad jag menade. Hon gjorde slingorna med folie, sen tvättade hon håret som vanligt. Hon måste då sett att slingorna var för gula (hon sa tidigare att hon inte hade mkt färg kvar, hon kanske blandade något) för hon tvättade håret i någon blonderingsschampo tror jag. När hon torkade håret var min utväxt borta, hade inga slingor, och mitt hår är orange 🙁 VAD KAN MAN GÖRA ÅT DETTA??? :(:( Tänkte gå till en annan frisör och be om att få en mörkare bottenfärg.Tror du det är en bra lösning? Ha en trevlig semester!

 10. Sofia

  Hej Elin! Jag har pushat mitt hår o mig själv att inte tvätta det för ofta. Senaste tvätten gjordes efter 11 dagar och det har hållit sig väldigt fräscht under dessa dagar med hjälp av lite torrschampo. Jag undrar om det fortfarande är bra för håret när det gått så pass många dagar? Tack för en supergivande blogg!

 11. A

  Vad tycker du allmänt om Living Proof produkterna? Är dom så mycket bättre som dom vill påstå tack vare att dom använder några andra molekyler eller föredrar du typ Redken och Kevin Murphy framför detta märke? Skulle vara kul att höra din åsikt.
  Din blogg är verkligen toppen! Kram

 12. Mina

  Hej Elin!

  Det är så att jag har försökt ”avvänja” mitt hår från att tvättas i ca 8-10 månader, då jag inte vill att mitt hår ska bli fett. Jag tvätter enligt dina råd, 2/3 ggr schampo och balsam i längderna, använder mig av redken. Men redan nästa dag ser det ut som det var 3/2 dagar sedan jag tvättade det. Använder då torrschampo till nästa tvättningsdag, Batiste vilket jag tycker är grymt! Men, varför har inte mitt hår vant sig än? Gör jag något fel?

  Kramar

 13. Malin

  Kerastase eller Redken?
  Vilket märke ska man välja för sitt hår.
  Vad är skillnaden på dessa produkter?
  Jag använder Kerastase Resistance.
  Om du rekommenderar att byta, vilket Redken skulle jag välja då, om jag använder ”Resistance” i Kerastase serien.

 14. Malin

  Den otroligt fina tröjan du har i filmen med hollywoodlockarna!! Snälla vart är den ifrån? Tack på förhand

 15. Sofia

  Hej! Här kommer min fråga… Jag har lugg som jag vill spara ut men den växer inte alls som mitt andra hår varför?? Sen har jag en fråga till… Hur skyddar jag luggen när jag sover då jag inte kan sätta upp den i fläta med rästen av håret.. Ps kan tillägga tag jag inte stylar luggen med värmevertyg eller något onödigt som sliter… Kram Sofia

 16. Ida

  Funkar tabletter som ska göra att håret växer snabbar? Typ hairburst? På vilket sätt? Växer håret på hels kroppen då?

 17. Caroline

  Hej Elin! Tack för intressant blogg :)Kikar in varje dag för att lära mig något nytt.
  Jag har alltid upplevt mitt hår fetare snabbare när jag har utväxt. Vad kan detta bero på, är det inbillning? Försöker hålla mig till att tvätta det 2 gånger i veckan men ibland går det inte. Älskar nyduschat hår. Har en lite känslig hårbotten som jag upplever torr (mest partiet bakom öronen)men känns ibland fet på samma gång.
  Kram Carro

 18. Amanda

  Hej Elin!
  Du skriver att genom att använda torrschampoo och därmed inte tvätta håret lika ofta så sparar man in på sina dyra produkter man köpt. Men jag upplever att sen när man väl tvättar håret så måste man schamponera håret ca två gånger mer än vanligt för att få ut allt torrschampoo. Så i slutändan sparar man inte in på det dyra schampoot ändå…Använder jag torrschampoo fel eller upplever du det likadant? Kan jag skölja ur torrschampoot på något annat sätt för att inte slösa på de dyra produkterna?

 19. Caroline

  Hej Elin!

  Jag har blonderat mycket det senaste året och började inte ta hand om håret förrns i höstas, så mina toppar är hemskt slitna. Jag klipper mig ofta och använder Kérastase produkter nu, så det håret som har växt ut sen i höstas har bra kvalité, men vet inte vad jag ska göra med topparna? Är det bästa att bara klippa av det? Isåfall, kan du tipsa om lite snygga frisyrer som passar en med lite självfall?

  Tack på förhand, du är bäst!

 20. Nathalie

  Hej Elin! Jag är letar efter en ny frisör som är duktig på att få till rätt ton på blont hår. Vet du om det finns någon duktig i Göteborgsområdet? Om inte, hur vet man att frisören är duktig innan man testat att gå dit, har du några tips? Kram och lycka till på nya salongen!

 21. Charlotta

  Hej Elin!
  Jag har typiskt skandinaviskt hår, tunt och fina hårstrån. Jag har alltid försökt att få långt hår men har aldrig riktigt lyckats. Nu det senaste 1-2 åren efter att användt riktigt bra produkter samt regelbundna frisörbesök så har mitt hår äntligen börjat växa och är ungefär ner till bröstvårtorna nu =)!
  Jag funderar på att klippa lite lugg nu och undrar nu om detta är en bra ide när jag har så tunnt hår? Tänkte lite Sienna Miller, Kate Moss – liksom en mittbena-lugg – inte en fullbordat lugg om du förstår? Vad tycker du passar tunnt hår?

 22. frida

  Hej elin! Jo, min fråga handlar om ricinolja. Är det verkligen bra för håret och får det att växa osv? En del säger att det är bra och en del säger att det är skit och ger förstörd hårbotten. Så vad säger du om ricinolja?

 23. Hannna

  Hej Elin! Jag har en fråga om löshår! Vilket märke tycker du är bäst?? Jag står och väljer mellan balmain hair och poze hair..
  Jag har typiskt svenskt hår, fina & tunna hårstrån och det är blont.
  Du är gryn och jag älskar din blogg! 🙂
  Med vänlig hälsning, Hanna

 24. Rebecca

  Hej!
  Jag har blont hår och använder loreal absolut repair som jag tycker är bra. Men jag har hört väldigt bra om redken och är sugen på att prova deras produkter. Jag är väldigt mån om mitt hår och är ingen som vågar prova olika produkter hit och dit. Så min fråga till dig är, vilken serie i redken rekomenderar du till blont hår? Oil eller kanske extreme? Sedan använder jag Lanza Healing Strength silk serum men är väldigt sugen på att testa Uniq one. Vilken tycker du är bäst ? 🙂
  Tack för en väldigt bra blogg, får så mycket inspiration , du är verkligen jätte duktig!
  Kram

 25. Elin

  Hej Elin!
  Tack för en bra blogg. Jag har en fundering angående de nya tofsarna i plast ( spiralformade ). Vad tycker du om dem? Är de skonsammare mot håret än de vanliga tofsarna?

 26. emma

  Hej! Jag hade bokat en tid hos en ny frisör via deras hemsida, jag ville göra en avfärgning av mitt hår som är mellan/mörkbrunt plus lite ljusa slingor efter avfärgningen då jag bara har färgat det brunt en gång (i november) och har ljusa slingor under den bruna färgen. Jag har mellantjockt, kort hår, lite kortare än nyckelbenen. På hemsidan kunde man inte boka tid för avfärgningen utan bara färg/slingor i 105min, så det gjorde jag. Jag kom dit igår morse och satte mig i stolen och förklarade vad jag ville. Frisören var ganska nonchalant, pillade lite i mitt hår och sa ”ja, jag vetifan vad vi ska göra alltså. Vi skulle ju behöva göra en avfärgning men det har jag inte tid med. Vi får boka en ny tid helt enkelt”. Så hon skickade alltså hem mig utan att göra någonting med mitt hår, hon gav inte ens förslag på vad vi kunde göra på den tiden vi hade. På ett sätt förstår jag om tiden inte fanns då jag var hennes första kund för dagen, men samtidigt borde hon väl kunna ha givit andra förslag om vad vi kunde göra eller kanske erbjudit en tvätt+styling iallafall, eftersom jag väl hade kommit dit? Jag känner att detta inte var mitt fel eftersom man inte kunde boka avfärgning via hemsidan, vilket jag även sa till henne. Vill också tillägga att salongen jag gick till räknas som en av de bästa i stan så därför blev jag ganska förolämpad av att bli behandlad såhär. Tycker du att det är rätt att som frisör skicka hem någon när de satt sig i stolen? Jag är lite nyfiken på vad du tycker eftersom jag funderar på att recensera de på deras facebooksida (ett ganska lågt betyg) samt skriva och förklara hur jag tyckte att bemötandet var. Vore tacksam för svar! Kan tillägga att jag gick till en annan frisör efter det, jag kommer inte gå tillbaka till dem igen… Tack för en bra blogg med mycket fina tips!

 27. Clara

  Har blont slingat hår med en cendréfärgad utväxt. HUR färgar jag håret i en mer guldig varm nyans? Mitt hår är ganska kallt blont just nu. Min frisör är alltid osäker när jag ber henne att få en mer guldig färg så tänkte höra om du vet så jag kan säga det till henne?? SUPER tacksam för svar!!! Grym blogg! Kram

 28. Marie M

  Hej, jag skulle jättegärna vilja fräsha upp mitt hår mellan färgningarna med en färginpackning/lätt toning. Jag vill gärna åt en ljusbrun varm färg som drar åt koppar, i nivå 7 men det verkar mest finnas endera neutrala bruna eller jättestark kopparfärg. Har du tips på hur man får till den nyansen? Och vilket märke på färginpackningar tycker du ger bäst resultat? Tack!!!

 29. Julia

  Vilket snitt bör man lägga när man klipper för att håret ska bli minst öppen och för att det ska se så tjockt ut som möjligt. Vissa frisörer klipper ju bara med pointad vinkel.

 30. Signe

  Vad tycker du om Tangle teezern? Är den så bra och skonsam för håret som alla säger?

  Skulle du kunna tänka dig ha någon annan hårfärg än blond? Har du haft någon annan innan?

 31. Linda

  Hej!
  Mitt hår är så fruktansvärt trassligt efter tvätt! Oavsett om jag gjort inpackning eller använt balsam. Har en ombrefärgning nu som är superfin. Kan du rekommendera nåt schampo och balsam som funkar extra bra mot trassel?
  Gillar din blogg starkt och en färgning du gjort visade jag för min frisör, och det blev så bra!

 32. e

  Hej Elin! Måste bara säga att din blogg är sååå bra och inspirerande!
  Jag undrar om det blir snyggt att klippa en lob om man har lockigt och tjockt hår? Är sugen på att klippa men vet inte om det kommer se konstigt ut.

 33. maya

  Hej elin, tack för din underbara blogg!

  Jag undrar vilka krav/förväntningar man kan ha på att få håret stylat av sin frisör efter klippning, jag tänker då på volymföning och hollywoodlockar. Ska man be om att få håret lockat/stylat, eller är det oförskämt om inte frisören uttryckligen frågat om man vill ha det på något speciellt sätt? Ingår det eller betalar man extra om det skulle dra ut på tiden?

  tack för all inspiration, kram kram

 34. malin

  Hej! Jag har följt din blogg sen ca ett halvår. Får känslan av att din blogg växt jättemycket under denna tid. Stämmer det, och isåfall vad beror det på tror du? Ligger det mer i tiden nu att ta hand om sitt hår?
  Frisöryrket är jättepoppis. Det känns som ett yrke under utveckling och ett yrke där man kan göra karriär genom att som du vara duktig och även kräver en del handlag o talang. Men samtidigt växer intresset för ekologiska och naturliga produketer för hud och hår. Ekofrisörer poppar upp här och där. Man talar om kemikaliermas hot mot vår hälsa. Du har ju även haft problem med eksem. Vad anser du om traditionell kemisk frisör o produkter kontra ekofrisörer och de mer ofarliga naturliga (miljövänliga) hårprodukterna?
  Tack för din underbara blogg!
  Kram malin

 35. Sofia

  Hej! Jag undrar ifall det är stor skillnad på att färga hemma/hos frisör? Förutom att det är lättare att få till den färgen man vill ha hos frisören, sliter det mer på håret på de färger man köper hem?

 36. Angelica

  Hej Elin!
  Vill först bara tacka för en extremt bra blogg! Jag har lärt mig massor om hur jag ska ta han om mitt hår efter att jag började läsa din blogg! Men nu till min fråga, jag är 18år, har lite lockigt, lite torrt och uppklippt hår och har ett stort problem med att styla mitt hår. Jag vill locka min lugg ifrån ansiktet så som Annika Englund gör och det gör jag också men mitt problem är att det aldrig håller. Jag använder mig av GHD’s gold max plattång och det känns som om att jag har testat alla möjliga produkter för att få det att hålla men ändå så håller det inte. Jag använder just nu matrix total results curl schampo och balsam (har nyss bytt efter att ha använt ett annat frisörschampo i 1år), har 1 gång i veckan i moroccanoils inpackning och tvättar håret ca2ggr/veckan. Jag gick till Bellbox och frågade om hjälp senast och dom sa att jag skulle testa living proofs flex shaping hairspray som värmeskydd och som stadga innan jag börjar styla men inte heller det hjälpte. Jag undrar nu vad du skulle rekommendera för att försöka få det att hålla då jag känner mig väldigt hjälplös (helst inte heller jätte dyrt då jag är student..). Det behöver inte ens gå en minut innan lockarna går ur och det känns väldigt tråkigt att se hur det skulle kunna se ut men sen så blir det bara platt istället… Hoppas verkligen att du kan svara på min fråga, det skulle betyda guld för mig!! Tack igen för världens bästa hårblogg!! / Angelica

 37. Sanna

  Hej Elin! Tack för allt du lär mig genom din blogg! Hade ingen aning att det fanns så mycket att lära om håret!
  Har fastnat för Davines produkter som du nämnt i några inlägg, bland annat Minu inpackningarna. Jag har typiskt blont skandinaviskt hår och undrar vilka av deras produkter som skulle passar bäst för mig!
  Lider även av Seborriskt eksem, det är ett eksem som sätter sig i ansikte och hårbotten och kan likna mjäll, du har säkert stött på detta tidigare som frisör och undrar om du har några tips på bra schampon och balsam att använda.
  Har såklart fått hjälp av läkare mot mina eksem men de produkter ger inte alltid mitt hår den bästa volymen och glansen jag önskar.
  Är mycket tacksam för svar!
  Mvh Sanna

 38. Maja

  För vilket typ av hår är waxspray bra? Vilket syfte har det, volym / fixfixering. Jag gillar inte hårspray, knappt heller saltvatten spray föför att puffa upp längderna med, det är så torr kvalité. Kan man fixera locktängs lockar med det? Tips på bra waxspray i så fall?

 39. lili

  inspirerad av dig klippte jag av mitt långa hår igår och klippte en lobs. Men frisören stylade det så jag ser ut som en tant i håret med lockarna.
  Hur stylar du en lobs???

 40. Eva

  Hej!
  Händer det nånsin att det kommer tillbaka folk och är missnöjda med ditt arbete? Och hur hanterar du i så fall det? 🙂

 41. Jessica

  Hej! Jag letar en kombinerad rundborste/fön som är så bra som möjligt. Höll på att köpa den från Björn Axen men så såg jag din recension att den inte hade luft! Har du någon som du rekommenderar som är bra med luft?

 42. Kattis

  Snälla Elin vad ska jag göra? Klippte lob för två månader sen. Jättesnyggt men såååå krävande att ta hand om. Vad ska jag göra nu? Orkar knappt m det svåra håret mer….

 43. Nikolina

  Hur ofta behöver man ta nytt värmeskydd i håret om man inte tvättar det emellan? Jag har en lobb och behöver liksom böja till topparna varje morgon haha.. Men efter två tre dagar känns håret väldigt produktigt, fast att jag endast använder just värmeskydd. Jag tvättar bara håret en hång i veckan och vill helst fortsätta med det..

 44. Elsa

  Skulle du kunna göra en video eller ett inlägg, där du visar olika balfrisyrer som går att göra hemma (inte alls för avancerade alltså)? 🙂

 45. Bela

  Jag undrar över vilka produkter som passar ett grovt hår med tjocka hårstrån. Det finns så många bra tips för de som att tunt och fint hår och jag känner mig lost i vad jag ska göra för att mitt hår ska bli mjukt och följsamt och inte efterlikna hästtagel. Obs jag har inte afrohår alls utan bara väldigt grova och torra strån.

 46. Gabriella

  Hej Elin! Vilken grym blogg du har! Jag har precis hittat hit, och vilken inspiration du ger!
  Jag studerar och tycker att det är lite för dyrt för mig i nuläget att färga håret hos en frisör. Därför undrar jag om du kan tipsa om någon toning som är lätt att få tag på för oss som färgar håret hemma. Det vore guld värt!

 47. Sofie

  Hej Elin,
  jag har en fråga angående sulfat och parabenfria schampon t.ex. Maria Nila. Hur väl tar den bort stylingprodukter som innehåller silikoner och mineraloljor?
  Jag har tidigare använt balsammetoden där man får höra att man absolut inte får bort silikoner och mineraloljor på annat sätt än att använda sulfater och parabener. Därför är det totalförbjudet att använda stylingprodukter där innehåller inte är helt vattenlösligt. Hade varit toppen att få klarhet i dethär ämnet!

  ps. din blogg och dina hår-verk är såååå grymma! Im a big fan!
  Kram

 48. Wilma

  Hej fina Elin!
  Vad tycker du om att göra på fritiden när du inte jobbar?
  Har du gått på några sporter när du var yngre, vilka?
  Brukar du kolla på sporter på tv? Om du måste välja ett favoritlag i ishockey, shl. Vilket hejar du på då? Jag själv älskar Brynäs, vet att du kommer från Gävle skulle vara kul att veta! 🙂 tack för en jättebra blogg fina du!

 49. Em

  Hej! Jag har ammat ett tag o har nu börjat tappa otroligt mkt hår. Nästan kal på sidorna om man lyfter på håret. Vad göra? Vitaminer? Vilket schampo? Vilken frisyr? Är rätt lång och lite timglasformad så en kort frisyr känns inte som ngn höjdare till min kropp…Har alltid haft långt o tjockt hår så känns rätt jobbigt…Tack för en bra blogg o alla tips!

 50. Matilda

  Hej! Jag har blont hår som har en gulaktigfärg från gamla slingor, min utväxt är råttfärgad och är nu sugen på en förändring! Vill fortsätta vara blond men min fråga är hur vet jag om man passar i en varm- eller kallhårfärg? Har du några andra tips på hur man ska tänka när man ska byta hårfärg?

 51. Malin

  Hej Elin! Jag har en total girl crush på dig, du är så himla inspirerande! Min fråga är hur man använder Kevin Murphy’s texture master på bästa sätt i långt hår? Kram!

 52. Linnea

  Vilka kändisar skulle du vilja sätta saxen i och vilka kändisar vill du dra penseln i? Dvs kändisar som skulle se bättre ut med ny frisyr eller med annan färg.

 53. Alva

  Hej Elin! Först vill jag bara säga att jag tokälskar din blogg!! Sne har jag två frågor till dig som jag hoppas du kan svara på.

  1. Rekommenderar du att spraya i värmeskydd i håret eller använda händerna och varför?

  2. Om man har i för mycket inpackning i håret kan det då göra att håret blir fett fortare?

  Hoppas du vill svara, kram!

 54. Julia

  Hej, jag får alltid stripigt hår, spelar ingen roll om det är nytvättat, fönat osv. finns det produkter eller nått liknande som kan hjälpa?

 55. Karin

  Hej Elin! Du är en så himla stor inspiration för mig och det tackar jag för!! Jag har två frågor till dig.
  1. Kan du någon gång tipsa på lite frisyrer och uppsättningar, både vardags och fest, som passar till mellanlångt till kort kort hår?
  2. Hur hittar man en riktigt bra och duktig frisör och som man verkligen trivs med?
  Kram

 56. Fanny

  Hej Elin! Jag har en fråga till dig. Jag heter Fanny och det är så att just nu så är mitt hår väldigt mättat på färg, har i detta fall mörkbrunt med rött i. Och det jobbiga och som gör så att mitt hår sliter som tusan är att den förbaskade utväxten alltid kommer efter bara tre veckor. Så nu till sommaren vill jag slippa färga och bara låta det vara så jag tänkte slinga det så att min utväxt som är ”råttfärgat” smälter in. Vad tycker du att jag ska göra. Ska jag slinga det i hätta i omgångar eller folieslingor. Mitt hår är ganska så skört. Har haft ljust hår med massa slingor och mitt hår växte som tusan, dock tycker jag att jag passar mer som mörkhårig men nu i sommar vill jag bara låta det vara. Hur tycker du att jag ska göra? MVH

 57. Josefine

  Hej fina Elin!
  Mitt hår är torrt, halvlockigt men tunt med tunna hårstrån. Jag plattar det ca 2 gånger i veckan också, med värmeskydd + olja. Utifrån detta, skulle du tycka att Joico K-pak schampo och balsam passar mig tror du?
  Tack för en kalasbra blogg!

 58. Anna

  Hej Elin!
  Tack för en super bra blogg! Min fråga till dig är, hur vet man att ens hår är torrt eller om det är slitet efter felbehandlingar? Jag är naturligt mörkbrun men har från första början gått till en superduktig frisör för att vara ljusare. Jag är jättenöjd med hur hon har behandlat mitt hår men texturen ändras ju såklart pga blekning. Men jag har en aning att jag kan använda fel produkter för just MITT hår emellan frisörbesöken(använder macadamias serie) Jag kan också meddela att jag har självfall.
  Mvh Anna

 59. Emma

  Märker att du redan drunknar i frågor, så tänkte avstå från frågor, men vill att du skall få läsa frågorna åtminstone (kanske ett inlägg i framtiden kan avslöja svaren). För jag är väldigt intresserad av Elin, även när du inte pysslar med hår. Så…

  • Hur får du vardagen att knytas ihop? Du jobbar ju väldigt mycket, hinner du med pojkvän, vänner, träning och allt som du vill? Eller hur ligger prioriteringen i nuläget? Jag jobbar en vanlig heltid men också i en social bransch där man har leendet påklistrat hela dagen – och när jag kommer hem faller leendet och energin ofta bort.

  • Blunda och dröm hejvilt, hur önskar du att ditt liv ser ut då du är 40år?

  • Hur bor du och din pojkvän, hur brukar hushållsuppgifterna fördelas?

 60. Emmy

  Hej duktiga du!! Jag har några frågor till dig.
  1. Jag tycker att det blivit en sån stor hysteri kring att färga håret på senaste tiden, vilket är jättekul, men om man är nöjd med sin naturliga hårfärg, måste man verkligen färga det då? Känns som att människor tycker man är konstig om man aldrig gör det…
  2. Det här är ingen hårfråga men jag undrar; hur lång är du? Du ser ju så himla lång och snygg ut!
  3. Kan du snälla snälla göra en sminkvideo någon gång??? Du har ALLTID så himla fint smink på dig! Fast du är vacker utan också

 61. Linnea

  Vad gör du helst på fritiden? 🙂
  Jag älskar att locka mitt hår men jag gillar inte hårspray, finns det något annat sätt jag kan göra så lockarna håller i mer än 1 dag?

 62. Johanna

  Hej Elin! Jag undrar om du provat locktången Babyliss Curl Secret (eller annan av samma typ), och isåfall vad tycker du om den?

  Kram!

 63. Josefine

  Hej Elin,
  Jag har jättetjockt och långt hår, skulle du kunna ge tips på uppsättningar som man kan göra? Eller andra tips på hur jag ska hantera mitt hår?
  I dagsläget måste jag använda typ en miljon pins för att få en frisyr att hålla och det blir sällan bra vilket gör att jag aldrig gör något åt håret 🙁 tips på vad jag borde göra?

 64. Sofia

  Kan du ge din åsikt om olika proffessionella hårfärgsmärken? T.ex. J beverly hills, wella, loreal, fudge med mera. Vilka rekommenderar du samt vilka skulle du inte använda dig av?

  Tack för världens bästa skönhetsblogg!

 65. Matilda

  Hej!
  Jag har använt inpackningen loreal cellular repair under en lång period och älskar den verkligen!! Har nu även köpt schampo och balsam i den serien, men härom dagen såg jag att sen såldes på ÖB…och blev tveksam om den verkligen är så bra då? Är det ett frisörschampo?
  Tack för en grym blogg!! 😀

 66. Emma

  Din favorithårolja of all time?

  Vilken leave-in spray rekommenderar du till någon som aldrig använt det förut?

  Svart hår eller knallrött hår för resten av livet. Vad väljer du?

  Hur gammal var du när du insåg att du vill jobba med hår?

  En gång för alla; är det SANT att slitna toppar växer ”upp” i håret om de ej klipps på ett tag?

 67. Jennifer

  Hej Elin
  Jag ska gifta mig i sommar och behöver förslag på frisyrer, vi kommer att vara utomhus i augusti. Jag vill inte ha någon stel uppsättning utan framhäva mina lockar, har du något tips?

 68. Moa

  Hej. Jag har väldigt mörkbrunt hår och skulle vilja ljusa upp det till sommaren med balayage tekniken. Men sist när jag hade hemmagjord ombré så blev mitt hår väldigt oranget efter ett tag och jag bestämde mig för att färga över det. Jag undrar om du tycker att man ska bleka det i omgångar eller om det inte spelar någon roll samt vad man kan göra för att slippa det brassiga, oranga håret… Kram!

 69. Valentina

  Kan du antingen visa en video tutorial hur du sminkar dig steg för steg, eller ett inlägg vilka hudvårdsprodukter/sminkprodukter du använder. Du sminkar dig otroligt snyggt och har jätte fint hy/lyster. Ser ut som proffssminkning.

 70. Louise Kindgren

  Hej
  Jag ska gifta mig i mitten av maj och tänker lägga ljusa slingor tills dess. Jag är ljusblond men har en leverpastej färgad botten som de flesta blondiner och har just nu slingor i tre nyanser. Min fråga är när jag ska lägga de ljusa slingorna för att det ska vara så fräscht som möjligt.
  Ha en riktigt trevlig resa

 71. Sophie

  Hej!
  Om man är jätte ljusblond och ville ha en ombre, alltså mörkare längst in mot botten. Hur gör man då för att inte få en vit utväxt?
  Jag har mixat o trixat med mitt hår länge nu men ingen färg vill fastna utan jag får alltid jätteljus utväxt o de är frustrerande när man vill ha lite mörk utväxt.

 72. M.

  Hej!!
  Jag är sa trött pa gull-lockar o vagor, american style :). Kan du inte visa hur man stylar ett halvlangt/langt har liter mer ”rockigt”? Mitt är rakt och faller bara ihop.
  Toppenblogg men lite ensidigt med alla dessa böljande lockar.
  Tack!!

 73. Cecilia

  Hej, har tänkt länge för att välja bästa frågan (har typ 100). Men mitt största problem är att jag plattar håret och gärna vill böja in topparna lite. Det ser jättesnyggt ut i typ en timme, sen går det tillbaka. Om mitt hår är ”naturligt” är det rakt och platt men ena sidan böjs topparna inåt och på andra utåt. Har annars inte problem att få styling att hålla. Jag fönar först med olja, leave-in och volymspray i botten. Hoppas på svar! Tack för en superblogg 🙂

 74. Inez

  Hej Elin! Jag var hos min frisör i veckan (har inte varit där på ett bra tag) hon sa i alla fall att mitt hår är ganska skadat och skört så jag skulle börja med proteininpackning 1 gång i veckan. Men kan inte du förklara vad exakt proteinet gör med håret och varför det är bra? för det finns ju en massa produkter för skadat hår! Kram.

 75. Izabella

  Hej Elin, din blogg är såå bra!! En räddare i nöden för oss som behöver lite stöd i djungeln!!
  Jag har blonderat hår med kallnyansering (tror det kallas så) för att få det så kallt och askigt som möjligt, liknande Blondinbellas. Jag använder Lanzas shampoo och balsam, och vårdande produkter samt Kevin Murphys inpackning. Upplever mitt hår torrt och väldigt tovigt, är dålig på att styla. Har du några lätta tips? JÄTTE tacksam.. Undrar också om du i någon snar framtid kommer ta emot nya kunder?
  Ha det super fint på semestern och tack igen!!

 76. Hedda

  Hej! jag jobbar i gruvvindustri och jobbar dagligen med damm, smuts och andra saker som sliter väääldigt mycket på håret. Jag har håret nästan alltid håret i en fläta, men håret blir ändå väldigt utsatt för just dammet. Man ser på hårstråna att det är ”dammbelägg”. Min fråga är, finns det någon leave in som lägger sig som ett skydd för håret? Eller hur ska jag gå tillväga? Är så less på att håret alltid är torrt och slitet..

 77. Hanna

  Bör man tvätta håret en gång i veckan även om det inte är fett? Efter en vecka behöver jag fortfarande inte använda torrschampo.

 78. Marita

  Hej Elin ! Jag har brunt hår men ville färga det till ljusbrunt. Frisören gjorde många folieslingor på mig för att jag inte ville ha det randigt vilket jag tyckte det blev ändå:( håret blev ljusare men med för mycket guld i . Nästa gång så nyanserade hon det men jag är inte nöjd med färgen. Vad ska jag säga nästa gång ? Måste håret avfärgas ? Detta är enormt jobbigt och dyrt blir det . Hoppas på hjälp från dig Elin . Med vänlig hälsning, Marita

 79. Carin

  vad tycker du om lernberger & stafsings produkter?
  använder deras bb leave-in cream i nytvättat hår o undrar om jag måste ha en olja med? tack för grym blogg!

 80. Jenny

  Hur långt tid ska man ge ett schampo som man inte gillar? Behöver håret ”vänja” sig eller ska man sluta på engång? Använder redken real control sedan 2 veckor tillbaka men tycker håret blir fett. Ska jag ge upp? Tacksam för svar!

 81. Myra

  Vad är ditt bästa tips för att få håret att växa? Mitt växer knappt aldrig och ändå plattar jag det aldrig och jag går till en duktig frisör! Tack för svar, din blogg är muy bien!!

 82. Louise

  Glömde en fråga :p…. Vad är dina tankar kring gesällbrevet?
  Vet många frisörer med gesällbrev som inte är något vidare bra. Givetvis finns det ju de som INTE har gesällbrev som med är mindre bra. Men kan det inte vara lite så att man kan lyckas bra oavsett vilken väg man väljer? Erfarenhet och talang måste ju ändå vara det som väger tyngst? Vill man ändå ha ett diplom på väggen så kan det väl vara upp till var och en? Nyfiken på vad du tycker 🙂

 83. Louise

  1.Klipper du killar med? Hade varit kul att se bilder på det med 🙂
  2.Har du bytt salong till Bangs?
  3. Hur ofta gör du bokföring? Har du en hel dag till det eller gör du lite varje dag? Något tips för att underlätta bokföringen?
  4.Vad tycker du om Lanzas produkter?
  5. Du är en stor inspiration till kunder såväl som frisörer! Keep up the good work! 😉

 84. Hanna Gunell

  Hej! Jag har en fråga angående att mitt hår väldigt lätt blir statiskt. Vad kan man göra åt det och beror det på något speciellt? Kram.

 85. Ylva

  Hej Elin! Jag har tunt hår och fönar fram volym i hårbotten med rundborste. Nu har jag upptäckt att det blir en fin volym i längderna om jag också fönar med saltvattenspray (den från Kevin Murphy). Nu undrar jag om det går bra att locka håret med locktång efter det? Jag sprayar ju i värmeskyddsspray (+ att jag haft en värmeskyddande lotion innan föningen och saltvattensprayen) men jag undrar om saltvattensprayen skulle kunna skada håret när man lockar det? En enklare variant av min fråga: finns det några produkter jag bör undvika att ha i håret innan jag jobbar med en locktång? Kram!

 86. Carolina

  Hej Elin! Tack för en super bra blogg! Nu till min fråga – jag har funderat länge på att sätta i löshår, men endast för att få mitt hår mer fylligt då jag har väldigt tunt och fint hår.. Undrar därför vad du skulle rekommendera för typ av löshår och vilken metod som är skonsammast för håret?

 87. Malin

  Hej! Nashi argan shampo, balsam och olja – skräp eller prisvärt? Tycker mitt hår verkar må bra av det, men hört att det ska innehålla en massa silikoner?
  Tack för bra tips!!

 88. Camilla

  Hej Elin!
  Något jag funderat på är om alla dina kunder är unga kvinnor. Vore kul om du kunde visa några tuffa, vackra, lättskötta frisyrer för olika stadier i livet. Ja, t om gråa nyanser kan ju vara otroligt vackert. 🙂 /

 89. Josefine

  Hej! Jag har i dagsläget mörkblondt hår men är sugen på att blondera det, eller köra på en ombre. Mitt problem är dock att jag har väldigt mörka ögonbryn, svart. Undrar om det ens skulle passa? Eller ska jag satsa på en annan färg? Behöver göra något nu inför studenten!

 90. My

  Hej!
  Tack för otroligt bra blogg och tips! Du verkar också vara en så härlig människa! Du har verkligen hjälpt mig att få lite pepp för att ta hand om mitt hår på riktigt.

  Nu till min fråga:
  Många vill få lockarna att hålla länge (tack för senaste videon, riktigt bra), vilket jag också såklart vill när jag väl lockar håret.
  Min fråga nu är dock åt andra hållet – hur tusan får jag håret att hålla sig platt/rakt!?
  Så fort jag plattat håret och rör mig utomhus (ex går till jobbet) så blir mitt hår ”vågit”, ungefär som man haft en tofs uppsatt jättelänge!
  Detta tycker jag är jää-ää-äättefult eftersom jag vill ha helt platt och rakt hår när jag plattat det, så hur gör jag?

 91. Amanda

  Hej!
  Tack för en bra blogg! Här kommer några frågor:
  1. Hur ska man på skonsammast sätt få ner envisa småhår som står rakt upp även efter att ha fönat med rundborste?
  2. Sliter man mindre på håret om man sover med fläta?
  3. Vad tycker du om ren arganolja? Kan du rekommendera någon?
  4. Vad är skonsammast: 1. att man tvättar håret varannan dag men aldrig fönar det, eller 2. att man endast tvättar håret två gånger i veckan men fönar det torrt efteråt?
  5. Sliter det på håret om man har det uppsatt med BLAX-snoddar?

 92. Catharina

  Vad använder du för teknik när du färgar brunt/mörkt hår? Slingar du alltid eller kör du en färg till mitten av håret och en annan sen (eftersom du använder ombre-teknik oftast)? Min frisör gör det sistnämnda men känner inte att det blir någon nyansskillnad direkt…

 93. Mikaela

  Hej! Mitt hår lägger sig jätteplatt på huvudet. Jag har provat alla sortes volymschampon men det biter inte. Att tupera fungerar inte heller. Vad ska jag göra?

 94. Yvette

  Jag har en fråga om hur användningen av olika produkter tillsammans påverkar funktionen av dem. Om man nu kör en olja i fuktigt hår efter tvätt, därefter har i värmeskydd och efter det även en förtjockande produkt, hur påverkar allt det man haft i innan den förtjockande produkten dess funktion? Hur kan den förtjockande produkten göra sitt jobb med att få hårstrået att svälla om det är olja och värmeskydd ”mellan” hårstrået och den produkten?

 95. Malin

  Hej Elin! Tack för en grymt bra och inspirerande blogg!! Jag har nyss blivit brunett och älskar det! Dock är jag väldigt ljus i min egna färg, med andra ord så syns min utväxt Väldigt tydligt vilket jag hatar..Hur ofta tycker du då man kan gå och fixa till färgen utan att slita för mkt på håret? Hur många veckor bör jag minst hålla ut? Mitt hår växer ganska snabbt och har en tydlig ”rand” längst upp efter ca 4-5 veckor.. Stor kram!

 96. M

  Jag tvättar håret endast två gånger i veckan, använder bra produkter (Redken) och tycker jag sköter håret bra. Ändå blir mitt här fett redan dagen efter tvätt. Vad kan detta bero på? Jag använder ofta torrschampo, kan detta göra att håret på lång sikt blir fetare?

 97. Ida

  Vad ska man tänka på för att skaffa en frisyr som gör att man ser yngre ut? Jag har bruna ögon och mörka ögonbryn och fått höra att jag passar i alla hårfärger med min hy, som enligt mig själv har lite gul underton. Hur ska jag tänka för att inte få en frisyr som känns som att jag är 40 fast jag är 25? Vilken färg ska man välja för att framhäva bruna ögon?

 98. Agnes

  Hej Elin! Jag tänkte främst tacka för en väldigt bra blogg! Jag bor i Göteborg och har inte riktigt hittat ”min” frisör än. Jag har väldigt tjockt och mörkt hår och funderar på att för första gången slinga det något ljusare men vågar inte gå till vem som helst. Eftersom du verkligen vunnit mitt förtroende undrar jag om du känner till några andra frisörer som du kan rekommendera. I mitt fall gäller det någon i göteborg alltså, men gissar att det finns andra läsare som skulle uppskatta tips om andra ställen i landet. Återigen tack tack för grymma tips, jag hoppas att du kan svara på min fråga !

 99. Hanna

  Hej!

  Skulle du kunna göra en ”typisk dag på jobbet” video någon gång? Skulle vara kul att se.

  Vad heter din pojkvän, hur träffades ni och har du hittat din drömman? <3

  Kram & tack för en superblogg 🙂

 100. Ida

  Hej! Hur kommer det sig att när man blonderar håret så blir inte håret lika glansigt efter ett tag utan torrt och sprött? Vad kan man göra för att det ska se och kännas lite mer glansigt och återfuktat när man fönat det? Kan man köpa någon toning på salong för att hålla håret mer återfuktat?

 101. Karin

  Hej, har du någon uppfattning om när barn/tonåringar kan börja använda torrschampo. Min dotter har börjat klaga på hur hennes hår ser ut när det inte är nytvättat (börjar bli fett). Jag vill inte börja tvätta hennes hår var och varannan dag som jag/mamma gjorde när vi var små, alltså innan torrschampo.
  Vad finns det för negativt med att använda torrschampo (förutom möjligen utseendefixering såklart).
  Om man ska köpa ett torrschampo som är utan massor av galna tillsatser i vad ska man köpa då.

 102. Wilma

  Hej Elin! Jag tvättar mitt hår var tredje dag, har gjort det i ca ett år och har användt Maria nila schampoo och balsam sedan i julas. Använder torrschampo när jag ej duschar, ej mer än vad jag behöver (batiste) använder Tangle teezer som hårborste och inga produkter i hårbotten. Ändå ser mitt hår flottigt ut (dom dagar jag ej duschar) , varför? Det känns inte flottigt men ser ut som det 🙁 Har blont tunt rakt hår med mörkare underhår. Kram och tack för en bra blogg! 🙂

 103. linnea

  Hej! Vet att produkter för slitet hår behöver protein och torrt hår behöver fukt. Men hur vet jag skillnaden? Finns det något knep för att ta reda på om det är torrt eller slitet? Tack för en bra blogg 🙂

 104. Sofia

  Jag har typiskt skandinaviskt hår och tänkte höra vilka produkter man kan ha i håret för en fylligare känsla efter tvätt utan att behöva föna eller platta håret?

 105. Mona

  Hur ska man gå tillväga om han har blekt sitt hår men är trött på utväxten och vill mörka ner det hela lite men fortsätta vara ljus? 🙂 kram

 106. Lisa

  Hej Elin jag undrar bara om det är så om du vet någon om vidal sasons hårfärg som kommit ut till konsumenter? För vad jag har lärt mig i min frisörutbildning så är han en frisörikon.

 107. Jennifer

  Hej! Har du bytat salong från Vanity? Till Bangs? Med tanke på att du o bangsfrisörerna är kollegor o fotar på samma salong. Nyfiken!
  Kram

 108. Ida

  Vad är din åsikt om hairburst tabletter eller andra liknande hårtabletter?

  Vilket är bästa shampot, balsamet, inpackningen, olja för långt ljusbrunt halvlockigt hår?

  Finns det nått sätt som gör att håret växer snabbare?

 109. Fanny

  Hej, du är så otroligt duktig och inspirerande och jag önskar det fanns en frisör i min närhet som var lika duktig som du!
  Jag undrar vad som gäller med hårinpackning och balsam. Jag använder balsam vid varje tvätt och hårinpackning 1 gång i veckan men jag undrar om man ska använda båda vid samma tillfälle och såfall vilket ska man börja med? Balsam först sen inpackning eller tvärtom?

 110. Frida

  Hej! Om du är tvungen att gå in i en mataffär och köpa ett shampoo eller balsam vilket märke skulle du då köpa? I en nödsituation. Vilket märke skulle du absolut inte köpa?
  Vet att du inte gillar något märke som finns i en Ica butik men det måste finnas någon märke som är lite skonsammare för håret, loreal?

 111. Agnes

  Hur skulle du göra för att styla ngn med kort hår, som är mer pagebob till vardags, enkla verktyg för ngn som inte stylar så ofta?

 112. malin

  Hej bästa Elin!!
  Hur hade du råd med att bli egen ibörjan? tog du något lån eller hade du lite pengar sen innan? vad är dina bästa tips för att locka till dig kunder och få dem att stanna och bli stammisar?
  Kram!

 113. Victoria

  Kan du rekommendera några bra men ändå relativt billiga (prisvärda) schampon och balsam för torrt hår? Har just nu kerastase bain satin 2 men är inte nöjd då jag inte upplever mitt hår rent och även strävare efter tvätt.

  Älskar din blogg! /Victoria

 114. Tessan

  Hej Elin! Va använder du för smink? Vilka märken & färger på foundation, concealer, puder, rouge, solpuder, ögonskuggor mm? 🙂 Du ser alltid så fräsch ut!

 115. My

  Hej Elin! Underbar blogg du har! Du inspirerar verkligen en till att börja vela ta hand om sitt hår! 🙂
  När du jobbar så mycket som du gör, tar inte det lite på ditt förhållande till pojkvän/vänner?
  Som frisör, har du inte blivit sugen på att ”haka på” någon hårtrend eller göra en drastisk förändring nån gång? 🙂 vad isf?
  Hade du kunnat tänka dig att vara ”gästfrisör” på någon salong någon annanstans än Stockholm? 🙂 typ Skåne ! 😉

 116. Julia

  Hej Elin! Du är jätteduktig och kunnig om hår därför undrar jag:
  *blir håret snabbare fett om man tränar mycket?
  *om håret växer snabbt, betyder det att man har bra hälsa?

  Du är grymmmm!!!!

 117. Lina

  Tips på bra produkter för en tjej med lockigt, frissigt hår som MÅSTE tvätta håret 4 gånger i veckan då jag spelar hockey. Använder just nu KMs luxury wash + rinse, är det bra produkter?

 118. Hannna

  Hej fin fina Elin!
  Jag ÄLSKAR hårinpackningar, använder Kevin murphys produkter. Jag tvättar mitt hår 1-2 grr i veckan och då använder jag kevins hårinpackning. Och då brukar jag ibland sova i inpackningen. Är det bra eller räcker med att jag har i inpackningen i 20 min och sen sköljer ut?
  Med vänlig hälsning, Hanna

 119. Hannah

  Hej Elin! Jag har full respekt för att du väljer att inte ta nya kunder och tycker du gör rätt i det. Min fråga är: kan du i dagsläget se dig själv ta nya kunder över huvud taget framåt i tiden?

 120. Enis

  Hej Elin! Min fråga till dig är, vad har du för framtids planer, en egen salong? Undervisa andra som lärare? Flytta till en annan stad/land? Annars förutom frisör så kanske du också har några andra planer som du vill dela med dig av? Du är en stor inspiration för mig och jag hoppas jag kan vara lika duktig som du!! Ha det as bra i Thailand :))

 121. Linnéa

  Hej! Det kliar i mitt hårfäste i nacken och jag misstänker mjäll (ej löss), vet att det beror på torr hårbotten men hur behandlar man det? (Om det nu är det) Antar att det värsta du kan tänka dig är head&shoulders mjällschampoo.. Kram!!

 122. Annie

  Jag har självlockigt hår och har senaste åren börjat gilla det, till skillnad från förr då plattången var min bästis. Jag undrar hur man framhäver lockarna på bästa sätt? kram

 123. angelica

  Hej tänkte bara fråga hur du slingar en person med kort hår? (där öronen är framklippta Och kort nacke liksom!)
  Du är en stor inspirations källa!

 124. Läsare

  Om du fick välja tre personer att fixa håret på, vilka personer som helst, vilka skulle det vara?
  Vad tycker du att många frisörer gör fel?
  Berätta om ett kundfall där det gått käpprätt åt helvete, haha!

 125. Bettilusia

  Hej! Vad tar du med dig för hårprodukter till Thailand ? Schampo , styling, verktyg ? Är det någon ide att styla håret där, locka etc, när det är så fuktigt och varmt ? Eller bara låta det vara … Bra tips gärna !

 126. Antonia

  Hej Elin och tack för en fantastisk blogg.
  min fråga är följande: jag har klippt mig hos min frisör i 10 år och är sjukt nöjd men hon är inte duktig på färgningar. Är det fult att färga håret hos någon annan och fortsätta klippa sig hos henne? Eller är det regel att man fixar rubbet hos sin frisör och låtsas gilla det? Jag har provat att klippa mig några gånger någon annanstans men blivit missnöjd varenda gång och gått tillbaka med svansen mellan bena. Vad rekommenderar du som frisör?

 127. Tina

  Jag undrar varför man ska lägga sina pengar på dyra produkter när håret ändå är dött? Man kan väl inte göra något åt något som är dött?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"