BlondFöre och efter

JAG HAR FÅTT ETT NYTT HÅR

Jag är lycklig just nu. Det är inte ofta jag får mitt eget hår slingat, färgad och genomklippt. Det blir oftast så att ”vi gör så mycket vi hinner” och sedan åker löshåret i. Jag hade tänkt att håret ska få vila över min semester i Thailand och hade inte tänkt gjort så mycket med håret innan dess, men min underbara kollega Sanja fick ett avbok och jag frågade henne snällt om hon hade tid och lust att göra mitt hår – HON SA JA! 

Jag ville få bort den trötta ombren som hade blivit orange, mitt blonda ljusare och nyansen kallare. Sanja tog bort löshåret och sedan började hon göra underverk med mitt hår. Jag har nog aldrig mött en tjej som jobbar så lika som jag gör, så till er som letar efter en BRA frisör så kan jag varmt rekommendera Sanja. Ni finner all information och kontaktuppgifter på hennes Instagram (Sanjabybangs). 

Hon klippte igenom håret också samt stylade det så fint. Jag är så tacksam och glad, nu kan jag åka till Thailand snygg i håret och med nya fräscha naglar. Ni såg väl dom på Instagram (StyleElin).

Visst blev det bra?

myhair

Före/Efter

myhaiir

Haha, med ljusare och kortare hår ser jag ut som 15 år.

Kommentarer

  1. Ulrika

    Jag är en sådan där läsare som väldigt sällan kommenterar men jag måste bara säga att du blev otroligt fräsch och ser fantastisk ut…och kort hår var något som jag tycker att du ska köra mer på 🙂 Kram

  2. Josefin

    Säger som de andra; Vaaad ska du med extensions till?? Superfint med ditt riktiga hår. Ser mer kvinnligt ut och ditt ansikte framhävs mer 🙂

  3. malin

    Jättesnyggt! Vad ska du med extensions till?! Tycker du ska ha ditt egna hår. Du är ju proffs på styling så du kan ju säkert styla ditt egna hår så här snyggt själv. Du ser inte ut som 15 du ser ur som en klassy tjej med mer mogen frisyr. Keep it!!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"