Arkiv

Nu är det dags att avslöja…

Hej mina vänner!

Detta är det första inlägget på flera år som jag är skitnervös för att publicera. Jag älskar förändringar och förbättringar antingen i karriären eller på det privata planet men nu är det dags igen. Jag har byggt upp hela min karriär hittills på ungefär 2 år (som egenföretagare) och har älskat varje minut av det. Det har varit fruktansvärt tufft och lärorikt men nu har jag kommit till en punkt där jag vill utvecklas mer och bli ännu bättre och gå in på områden där jag tror ett nytt liv börjar för mig.

Så detta inlägg är till mina befintliga kunder, ni kommer också få ut denna information via min assistent inför er bokade tid. Detta inlägg är också tillägnat alla andra som följer mig, jag vill ändå att ni ska få en större inblick i min vardag även fast nya kunder inte kan boka en tid hos mig.

Jag åker till Thailand på lördag och kommer spendera lite mer än två veckor med min underbara pojkvän. Jag ska vila, komma bort, samla energi och njuta till fullo. När jag kommer tillbaka så kommer jag att börja hyra stol på en ny salong, jag kommer lämna gamla Vanity Studios och Salong Bangs som det blev här på slutet och gå vidare till:

|| CHUKROVUKOTA ||

IMG_0030

Denna fantastiska salong ligger på Sturegatan 26 på Östermalm och kommer passa mig som handen i handsken. Jag ser så mycket fram emot att få jobba med Jony, Marco och alla andra fina nya kollegor jag kommer att få. Så från och med 18 mars så börjar en ny fas i mitt liv och jag är taggad till tusen!

IMG_0027

Salongen ser ut utifrån som en butik i Paris, älskar det!

Anledningen till att jag byter är för att jag vill utvecklas mer i mitt varumärke, jag har nya idéer som jag kommer kunna uppfylla genom detta salongsbyte och jag tror att denna salong passar mig bättre helt enkelt. Jag går alltid på magkänslan och denna känsla jag har nu är helt rätt.

IMG_0012-3

Denna salong andas Redken och för er som läst min blogg ett tag vet att jag är ett stort fan utav Redken, så självklart ska jag jobba på en Redken salong så jag kan ge er dom bästa tipsen. Salongen är riktigt lyxig, pampig och ni kan ju tänka er alla snygga bilder jag kommer kunna ta i detta ljus.

IMG_0014

elins

Är det någonting jag älskar så är det golvet, det gör hela salongen (bland annat). Schamponeringen är som att komma till rymden, ljusterapi, stjärnhimmel och den härligaste massagen i stolarna man kan tänka sig. Jag tror att mina kunder kommer bli riktigt nöjda faktiskt.

IMG_2017

Jag tror faktiskt att detta kommer bli riktigt bra, jag är så nöjd och ser fram emot att få ta hand om mina kunder här. Men jag måste passa på att säga det att jag tar fortfarande INTE emot nya kunder. Jag är jätte smickrad att det är så många som vill boka tid hos mig men jag kan inte ta emot nya kunder tyvärr. Det beror på att jag måste ge plats till mina befintliga kunder att få boka om sina tider, jag vill inte att mina kunder ska få vänta 6-8 månader för att få en ny tid. Detta kommer gälla under hela 2015, om det blir öppningar så kommer det presenteras på bloggen – annars är det denna information som gäller.

OBS: Det kommer inte gå att komma i kontakt med mig via salongen utan all kommunikation med mig kommer gå via mail. 

IMG_0009-4

Med det sagt så hoppas jag ni önskar mig lycka till och ser fram emot en ny spännande resa tillsammans med mig. Ny salong, ny Elin och ett 2015 som kommer toppa allt jag gjort hittills!

Love you <3

Kommentarer

 1. Ulrika

  Lycka till Elin! Det är du värd. Du gör mig och många andra så sjukt inspirerade! Hoppas att jag en dag känner att frisöryrket är rätt för mig också och att det är det jag vill utbilda mig till. Vore sjukt kul!

 2. Sofia

  Hej Elin! Måste bara börja med att säga att jag tycker du är helt fantastiskt duktig och jag önskar verkligen jag får klippa mig hos dig någon gång! 🙂 Jag har en fråga angående mitt hår. Jag har typiskt skandinaviskt blont hår, eller det är vad jag iallafall brukar få höra, men jag skulle inte säga att det är speciellt tunt. Sedan jag klippte mig sist så bestämde jag mig för att sluta platta mitt hår, just för att det inte skulle bli så lätt slitet, men ändå är det mer slitet än någonsin! Jag varierar mellan två shampon, ett som heter Loreal Paris Elvital Fibrology Shampoo, och ett från Wella som är för skadat hår, och jag tvättar håret ca 3 gånger i veckan. Varje gång jag har klippt mig brukar längden bli precis ovanför brösten, och efter det har växt några centimeter så tar det stopp, det slutar växa och det blir hur slitet som helst! Det enda jag gör att att föna håret, och då använder jag värmeskydd innan, och en olja från Gliss när det är torrt. Så det jag undrar är, vad det är för fel jag kan göra? Skäms över mina frissiga toppar!! Kram!

 3. Marri

  Åh vad roligt med personlig utveckling!

  Men jag blir så frustrerad över att jag inte kan klippa och färga mig hos dig!!! Du verkar otroligt kompetent.

  Då jag bor i dina hemmatrakter undrar jag om du har tips på nån frisör i Gävleborg som håller hög klass, är kompetent och kunnig.

  Njut av ledigheten!

 4. Anneli

  Grattis Elin! Du sprudlar av entusiasm! Härligt! Lycka till och ha en fantastisk välförtjänt semester båda två. Kram!

 5. Anna

  Stort grattis – vad kul med en förändring!
  Glad att jag hittat din inspirerande blogg, du bjuder på då mkt tips o nyttigheter, mitt hår o jag tackar dig 🙂
  Hoppas du får en riktigt härlig semester
  Kram Anna

 6. Jennifer

  Åh vad roligt! Och spännande 🙂
  Jag använder Kevin Murphy just nu, men efter det här inlägget är jag sugen på att prova redken. Vilket märke föredrar du, redken eller Kevin Murphy? 🙂
  Stort lycka till på den nya salongen! 🙂
  Kram!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"