HårguiderHårtipsProdukttips

Är inpackningen slut – jag har lösningen!

Ibland så har man inte tur – du står i duschen och har kramat ut det sista ur inpackningen men den är helt slut. Vad gör man?! Jo, jag har en tips som jag verkligen tycker fungerar.

Ta en liten skål ur köket, blanda ditt vanliga balsam med ca 1dl flytande honung och några droppar (en matsked) argan-olja. Blanda ihop alla ingredienser till en slät kräm och massera in krämen i hårbotten och ut på längderna. Håret skall vara handdukstorkat när du applicerar din hemmagjorda inpackning och sedan kammar igenom håret med en bred kam och flätar ihop håret. Väntar i ca 30-60 minuter så du känner att håret har sugit åt sig inpackningen.

Sedan sköljer du och tvättar håret som vanligt – avsluta med balsam eller kallt vatten.

IMG_0001-3

Jag hade Kevin Murphy Angel.Rinse, Moroccanoil (rese-size) samt Coop Acacia honung hemma!

 

Kommentarer

 1. Anna

  Ooops!! Har jag missat nått hela mitt långhåriga liv… 😉 Ska man verkligen tvätta håret EFTER inpackningen?? Jag brukar göra tvärt om, alltså avsluta med inpackningen ISTÄLLET FÖR balsamet. Det kanske är HEEELT fel!?

  1. Elin Johansson

   Hej Sanna!
   Några droppar upp till en matsked, det får man bestämma själv baserat på hur slitet ens hår är.
   Lycka till!

 2. Linnea

  Jag älskar Kevin murphys hårvårdsprodukter (har dock ingen själv) men varje gång min frisör tvättar mitt hår med Kevin murphys angel rinse schampoo så är mitt hår jättefett dag två! Jag brukar tvätta mitt hår två gånger i veckan med TreSemme.

 3. Linnéa

  Hej!
  Grymt tips då min inpackning är slut!! Hur mycket balsam behöver man? Eller tar man så mycket så at det går i hela håret?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"