Före och efterHårtips

”Veckans Utmaning” Vilka är veckans vinnande bidrag?

Hej mina vänner!

Nu har jag låtit er vänta lite för länge, eller hur? Först och främst vill jag säga TACK för att ni har delat med er utav fantastiska färgningar och det engagemang ni har levererat är så roligt att se. Men det var inte lätt, jag trodde inte att jag skulle få SÅ många bidrag. Men med mycket jämförelse, hur uppgiften är genomförd, har ni följt instruktionerna och självklart resultatet.

Veckans Utmaning:

Det var alltså att göra en blond softombre med en mörkare botten möter ljusare längder. Det jag ville att ni skulle efterlikna var denna färgning som jag gjort:

hair

Jag valde ut tre vinnare som jag tycker lyckades med uppgiften bäst:

fannie

1. Helt klart vinnaren denna vecka är, Fannie Andersson från Örebro. Jag tycker att nyanserna matchar helt naturligt med varandra, bottenfärgen har en lagom krontrast, övergången är i en perfekt fade,  dom ljusaste partierna är snyggt blonda och håret ser väldigt välvårdat och proffsigt utfört. Bra gjort Fannie, you rock!!

Ni hittar Fannie via: 
Instagram: @fanniemikaela
Blogg: LÄNK

utmaning

2. På en stadig andraplats kommer Mikaela Krantz. Först så tycker jag att själva förändringen är storslagen och att du valt att göra en varmare nyans. Övergången, hårkvalitén och att resultatet ser väldigt naturligt ut. Ett litet tips bara är att gå ner med bottenfärgen lite mer så du får en större kontrast samt att om du vill ha ett varmt resultat – välj då en lite kallare botten för att helheten ska få mer djup. Men riktigt bra jobbat, very good!

Ni hittar Mikaela på Instagram under namnet @mikaelakrantz

image1

3. På tredje plats kommer duktiga Josefine. Denna färgning andas ”Elin Crush”!! Jag älskar blandningen utav nyanserna, välvårdat färgat hår, jämt och snyggt samt att du har stylat kundens hår i mina favorit-vågor. Du skulle ha knipit förstaplatsen om det inte var för att denna färgning är egentligen ingen soft-ombre, du har slingat kundes hår från botten/för mycket och för att godkännas som en soft-ombre ska färgerna gå ihop och inte slinga ljust över en bottenfärg ända in. Men jag ville verkligen visa Josefines jobb, med lite justeringar så var denna färgning i toppklass.

Ni hittar Josefin på Instagram under namnet: @josefineelin

|| En ny utmaning presenteras på måndag, någon som kan gissa vilken färgning det blir? || 

Kommentarer

  1. Charlotte

    Hej Elin!
    Jag har så mycket frågor som jag skulle vilja ställa till dig! Men vi börjar med två. Hoppas på att du kan lägga upp något inlägg om dess förklaringar oxå. När du färgar en ombre, mörk i botten å ljus i längderna som dessa bilder ovan. Hur lägger du blekingen för att inte få en kant mellan färg å slingor?
    Gör du folie eller på fri han eller både och?
    Å när någon är mörk å ska ha en ombre men inte med så ljusa toppar, lägger du tre färger ur samma serie å kammar ihop detta eller hur gör du? Använder du bleking oxå tex?
    Mvh Charlotte

  2. Camilla

    Kan du inte visa hur man får ett grått hår fräsch? Har du inga äldre kunder? Tack för en inspirerande blogg, du verkar vara en fantastisk frisör. Synd för oss att du är så fullbokad.

  3. Alice Gustafsson

    Hej!
    Faller det naturligt för dig att styla håret med lockar och liknande efter klippning och färgning på en kund? Alla frisörer jag gått till blåser bara håret och sen rufsar till den något enormt och sen får jag gå, typ…

    1. Elin Johansson

      Hej!
      Absolut, det är en självklarhet för mig. Jag tycker man ska ta fram det bästa ur den frisyr samt hårfärg man kan jobbat fram och det gör man bäst med en snygg styling. Påpeka det nästa gång du är hon frisören 🙂 Kram Elin

  4. Mirri

    Hej

    Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på. Har slingat håret blont (har mellanbrun färg naturligt) och vill ha så kall nyans som möjligt. Efter frisörbesöket vart nyansen kall men efter ett par veckor mörkna/gulna nyansen. Jag vet att man kan använda inpackningar med violetta pigment men orkar inte med det plus att jag tycker att resultaten oftast blir svaga. Kan jag köpa en Loreal toning, typ diarichesse och tona håret hemma själv tills nästa frisörbesök?Vilken toning rekommenderar du?

  5. Hannah

    Hej Elin! Jag har mejlat dej men får inget svar så jag bara undrar om det är något fel på din mejl eller om du har bytt mejladress???? Mvh, Hannah

    1. Elin Johansson

      Hej! Är det ang bokningsförfrågan så tar jag inte emot nya kunder, så därför du kanske inte fått svar. Kram Elin

  6. sandra-21 år gbg

    Oj 2an, vilken förändring! Superduktig frisör som förtjänar mycket cred. 🙂
    De andra också så klart!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"