Frisyr 2015Kort hår

Tips på frisyr för korthåriga

short hair

Jag måste bara visa er denna frisyr och hårfärg. Det var längesedan jag hittade en ny kort, chic och trendig frisyr som jag vill tipsa om. Nu har jag hittat denna underbara skönhet, Jourdan Dunn och jag blev helt kär. En fantastisk hårfärg, klippningen och hela looken är så inspirerande för mig. Detta är framtid och jag tycker det är en blandning utav alla trender vi har haft nu senaste åren.

|| Ombre, soft-ombre, lob, page, soft-waves, mittbena, dip-dye och en naturlig look. Helt 2015 och jag är helt frälst, håller ni inte med mig? ||

<3

Kommentarer

 1. Annie

  Hej..jag har lovat mig själv att denna gång låta håret växa,nu har jag kort hår men vill ha en page frisyr..jag har blont hår föddes med blont hår har ha alltid varit blond.på 90 talet färgade jag håret kastanje brunt men ångrade mig o sen dess har jag alltid varit blond men ju äldre jag blir så kommer den mörka hårfärgen fram o när man är har kort hår måste jag ofta färga håret,för jag tycker det ser fruktansvärt ut nu när man ser den mörka hårbottnet.. Därför vill jag spara ut det.. Jag undrar nu hur jag ska göra för att inte gå till frisören när jag börjar få panik o färga det blont.. Jag har inget tålamod så varenda gång det kommer hår ner till öronen så klipper jag det kort,jag har haft page innan o trivs med det.. Vill ha hjälp!!

  1. Elin Johansson

   Hej!
   Du kan söka på schampo eller balsam i sökfältet så kommer det komma massor med inlägg upp 🙂
   Kram Elin

 2. Sofie

  Fint! Jag har typ den längden och tänkte kolla om du har tips på frisyrer (till både vardag och fest) man kan göra när man inte vill ha det utsläppt. Har fastnat lite..

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"