Före och efterHårfärg

Veckans Utmaning – Brombre

IMG_3261

Hej mina vänner!

Ny vecka och ny utmaning. Förra veckan briljerade ni totalt och nu är det dags igen. Nu är det dags att ta fram färgskålarna och börja skapa magi på era kunder, det handlar alltså om BROMBREN/BRONDE.

Vad ska man göra för att vara med?
– Jag vill att ni ska färga en Brombre, alltså en brun ombre med olika skiftningar i lite ljust och mörkt. Botten skall vara mörkare och tonerna ska vara i mocca, brun, sand, mörk beige och guld. Jag vill ha jordnära, glansiga färgningar och att ni ska styla håret snyggt efteråt så att kontrasterna kommer fram. Tänk just på kontraster, våga göra en mörk botten för att mjuka upp helheten ju längre ner mot längderna ni kommer.

bronde

Här har ni en före och efterbild på en Brombre jag har gjort. Går bra att göra helheten mörkare också! 

Skicka in en för&efter bild i bra ljus, skicka gärna bilderna separat (skicka ej collage) till style.byelin@hotmail.com och märk mailet med ”Veckans Utmaning”. Glöm inte att skicka med:

-Namn
– Vart i Sverige ni jobbar
– Blogg, Instagram eller salongens namn

Stort lycka till och ha roligt nu denna vecka, ni är helt magiska ni har tills på fredag kväll på er att skicka in.

PUSS <3

Kommentarer

  1. Rebecka

    Hej alla ni frisörer i Uppsala som läser detta. Ifall ni vill vara med i Elins tävling och göra den här utmaningen kan jag ställa upp som kund. Betalar givetvis ett rimligt pris för det. Jag kan nästan när som den här veckan. Hör av dig till reebeckalarsson@hotmail.com

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"