Före och efter

Det kommer hända stora grejer…

IMG_5550.JPG

Kom ni ihåg att jag bad er om hjälp med mitt hår. Först och främst, TACK TACK TACK OCH TACK för att ni tog er tid att skiva en kommentar. Jag älskar det mer er, ni är lika ärliga och öppna som mig – vi är ju världens bästa team här inne ♥ ♥

Men håll i er, för det är stora förändringar på gång. Jag kommer göra en förändring i början på nästa vecka och jag tänkte göra en rolig grej utav det. Ni ska få följa med mig under dagen när jag ska få mitt hår fixat. Jag ska ha med mig kameran och filma min förvandling, hur kul skulle ni tycka det var?

Så håll öron och ögna öppna för nästa vecka, detta ska bli så roligt!!!

Kommentarer

  1. Erica

    Hej Elin! Jag har en fråga till dig angående fettigt hår. För att vänja håret med att inte bli lika fettigt har jag hört att gå många dagar utan tvätt. Jag har nu under sommaren gått först gått 9 sedan 7 sedan 10 sedan 7 dagar mellan tvättarna. Trotts de tycker jag inte de har blivit någon jätte skillnad då jag innan alltid tvättade var 4 dag men att de vart ganska fettigt på den 4 dagen. Jag har rakt, långt platt hår utan jätte mycket volym men försöker föna de som du sagt. Är de så att vissa hår blir fettiga ändå? Eller hur ska man göra? Tror inte jag har torr hårbotten och har aldrig olja mm i hårbotten. Dock kliar min hårbotten när håret börjar bli fettigt vad beror de på? Så tacksam för svar, du är bäst kram.

  2. Isabelle

    Wiie vad kul!:D Haha kände lite där att jag kanske inte har nåt liv som blir glad när jag ska se en främling fixa håret haha

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"