Före och efterFrisyrer

Nu är håret borta

elin

GAAAAAHHHH!!!!

Nu är löshåret borta, ber om ursäkt för dålig kvalité på bilderna men jag tog bara dom snabbt nu så ni skulle få se. Känslan att få tvätta igenom håret ordentligt, borsta och bara dra igenom händerna genom hårbotten är oslagbar. Jag har lärt min pojkvän att ta ur mitt löshår, haha. Ni som följer mig på Snapchat (StyleElin) fick se det igår kväll.

Jag borstade igenom håret och masserade in hela håret med naturlig, ren kallpressad arganolja. Jag lät det sitta i 1,5 timme ungefär och sedan hoppade jag in i duschen. Schamponerade håret med ett detoxschampo en gång, fuktgivande schampo en gång och avslutade med inpackning som fick sitta i 10 minuter. Som ni vet så ska jag iväg och få håret fixat imorgon, jag ska ha kameran med mig och ni får hålla koll helt enkelt.

– Kan någon gissa vad jag ska göra tro? –

Kommentarer

  1. Josefin

    Väldigt bra recension och beskrivning, själv kommer jag att ha nytta av dina tips om ca två månader. Känslan är både underbar både när man sätter in löshår och även när man tar ut. Köpte löshår på http://www.hairtastic.se som för övrigt är det bästa hårförlängningen jag hittills har testat. De har även produkter men får se vad jag väljer, det är som sagt ett tag kvar.
    /Josefin

  2. Cecilia

    Hej! Lite ot men kör ändå. Vet du eller någon av dina läsare var man kan köpa en värmehandske? Köpte nyligen en locktång från ghd och håller jämt på att bränna mig… Kan ju inte köpa en ny från amika bara för handsken 🙁

  3. Kattis

    Petronella: har du besökt en läkare? Du kan ha vitaminbrist lr dyl? Ibland kan d vara annat än produkterna som inte är bra.

  4. Petronella Sadjak

    Hej. Skrev till dig förut i tidigare inlägg men fick inget svar så provar igen. Skulle vara jätte tacksam om du kunde ge mig tips på vad jag kanske gör fel eller vad jag ska göra för att motverka det.

    Jag har för något år sedan börjat tappa väldigt mycket hår när jag duschar.
    Så pass mycket att jag börjar bli orolig och att min frisör kommenterat detta vid schampoonering i salong.
    Min frisör sa att det troligtvis berodde på för mycket balsam/hårinpackning och att han trodde att jag applicerade detta i min hårbotten vilket jag inte gör. Men jag tvättar håret var 2-3 dag och använder alltid schampoo, hårinpackning och avslutar med balsam.
    Tror du att mitt håravfall kan bero på överdosering av hårinpackning?
    Jag använder endast hårprodukter från frisör, mycket som du rekommenderat via din blogg.

  5. Josefin

    GAAAHHHHH hoppas du INTE sätter in löshår!!!! Denna längden passar dig såå himla bra verkligen. It makes you pop! 😉

  6. Angelica

    Så spännande det ska bli att se resultatet imorgon. Jag ÄLSKAR också känslan av att verkligen reda ut håret och ta hand om det !!
    PS, HUR fint är ditt hår här !! Passar dig jätte bra :)) :))

  7. Helen

    Men gud så snygg, jag trodde att det där va det färdiga resultatet 😀
    Jätte snyggt även om det bara är till imorgon,
    jag gissar på en lob med mörk botten och ljus i topparna… eller kanske de blåa var en hint ;P

    Lycka till!

  8. Åsa

    Hoppas på en lob eller kortare page:) Ngn förändring på färgen till det varmare kanske? Håller tummarna för det och att du väntar ett tag innan jag är helt 100 på att du sätter i nytt löshår;) Oavsett vad du gör så är jag helt säker på att det blir superfint! 🙂 Kram

  9. Elin

    Wow!! Du är verkligen såå mycket finare i ditt egna kortare hår!! Får mej att vilja klippa av håret på en gång. Superfint!!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"