Produkttipsvolym

Marc Anthony Volumizing Collagen Bamboo

IMG_1596

Hej mina vänner! 

Tusen tack för alla fina kommentarer, ni är så snälla. Men idag tänkte jag tipsa er om en ny serie från Marc Anthony som ska ge volym. Så här är det med volym: för att få volym och för att bygga volym så måste man styla håret från vått till torrt tillsammans med volymgivande stylingprodukter, rundborste och fön. Det finns ingen produkt i världen som ”ger” volym bara sådär.

Volymschampon och balsam tycker jag är helt onödigt, dom har en uttorkande effekt för att håret ska ställa sig upp. Det kan vara bra att använda volymschampo om man vill torka ut håret lite innan en volymföning. När mina kunder kommer en fredag och vill få en ordentlig volymföning med borstar och hela kalaset så använder jag volymschampo för att jag förbereder för att bygga volym. Men som vanlig hårvård tycker jag det inte fungerar som många tror.

IMG_1599

Jag har testat flera varianter från detta märke och min favorit är DENNA. Jag har använt dom hela sommaren och är jättenöjd, doften är magisk. Men tillbaka till denna serie. Produkterna innehåller kollagen, bambuextrakt samt vitaminerna Silica och Biotin. Det är bra ingredienser men jag upplever inget speciellt med denna serie som jag upplever med dom andra från samma serie. Balsamet är för tjockt och ”gel:igt” samt dom doftar gott men billigt.

Helt ok serie, helt onödig och föll inte mig i smaken – tyvärr. Finns i butik snart samt kostar 129 kr styck.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"