Före och efterHårfärgOmbre

Brun ombre med glow

FullSizeRender-32

Alltså HUR kan man ha så snygga kunder som jag har? Alltså alla mina under är så enormt snygga, haha. Då är det min plikt att dom ska bli fina i håret också, eller hur?! Men i fredags så hade jag superfina Josefine hos mig och vi har en rätt lång hårhistoria tillsammans. För ca 1,5 års sedan skulle jag färga henne ljusare men efter det så förstod båda vi att nej, Josefine skulle vara mörk. Jag färgade henne då mörkare igen och ingen färg fäste, hur jag än kämpade, blandade allt jag kunde för att få till en formula som passade hennes hår så ville det inte.

Men till slut så fäste färgen och hennes hår blev helt plötsligt bättre och bättre, kvalité-mässigt. Men för två gånger sedan så ville Josefine börja gå mot ljusare längder. En skeptisk Elin kan jag säga, haha – men självklart ska hon få det. Så från väldigt (läs:väldigt) färgat nästan svart hår till detta på två gånger. Tonen, hela hon och hennes hår är helt flawless!!!

josefine

Hennes hår har aldrig varit bättre, men jag måste ändå ge Josefine en enorm eloge för att hon tar verkligen hand om sitt hår. Ibland är det bra att ha lite is i magen, ta några gånger utan någon större påverkan på håret för att sedan efter ett tag kunna göra den färgning man verkligen vill. Jag är så sjukt nöjd med denna färg och vem vill inte se ut sådär i håret i höst med en mossgrön kofta!

golden

Någon utav er som gjort en stor förändring nu till hösten?

 

Kommentarer

 1. Emma

  Håller på att färga till min naturliga hårfärg (10) från svart!!! De är riktigt kämpigt och nu har jag en sån ful orange mellanfärg. 🙁

 2. Jag

  Längderna är super snygga och gillar verkligen kombinationen. Hårbotten tycker jag känns för mörk och det är för stor kontrast. Hade jag valt hade jag valt en nyans ljusare i botten och mer åt guldbrun. Då hade det matchat bättre. Men som sagt längderna var super snygga!

  1. Elin Johansson

   Hej!
   Jag förstår. Anledningen att jag la en mörkare rå:are botten är för att få en kontrast. Sen är min kund så pass mörk i botten så jag ville matcha hennes naturliga färg så hon inte får utväxt. Jag tycker om när hårfärger har en dimension i sig, mörkt möter ljusare, rått möter nyans och det är det som gör att hårfärgen blir intressant för mig. Skulle allt vara lite ”mellan-mjölk” brunt och allt skulle vara guldigt så tycker jag håret blir intetsägande och grötigt. Men det är tur att alla jobbar olika och har sitt sätt att jobba på 🙂

 3. Amanda

  Hej Elin! Älskar allt som har att göra med din blogg och skulle ca jätteglad om du ville svara på en sak som jag verkligen behöver hjälp med. Det är så att för ca 2v satte jag i nytt löshår (keratinslingor) och färgade min utväxt (är blond). Men typ dagen efter ångrade jag mig helt haha och känner verkligen att jag vill bli mörkare nu mot hösten… Går det att färga håret med löshåret i? Känns bu onödigt att ta ur de nu efter 2veckor liksom när man betalat 5000:- kan få impulser ibland (haha) och känna att jag bara vill springa på affären å köpa hårfärg å slänga i själv men det är väl kanske inte så smart då jag är livrädd för att löshåret å mitt egna blir olika färger liksom.. Skulle vara superdupersnällt om du ville svara här i kommentarsfältet! Kram på dig och fortsätt med det du gör!!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"