Före och efterFrisyrerHårfärg

Känner ett magiskt flow!

IMG_2583-2

Alltså kolla på denna heta tjej!!!

Förra veckan hade jag ett magiskt flow. Eller jag har det nästan varje dag, det spelar ingen roll hur trött jag är eller hur slut jag är i kropp och själ för när jag får ta hand om mina kunder så glömmer jag bort tid och rum. Jag tog t.ex hand om tjej igår (makeovern på Instagram) och slingade foliepaket i 1,5 timme, jag hade kramp i fingrarna och mina ögon var torrare än torrast. Men jag hamnar i något flow och hur jobbigt det än är så vet jag att slutresultatet blir helt magiskt – vilket det blev.

FullSizeRender-32

Fick hur mycket underbar respons på Josefines nya look. Både hon och jag är så kär i hennes nya hår, tack alla ni för era fina ord.

IMG_2520

Lika Annicas nya look, jag är helt mållös hur bra hon passar i den och att hennes hår äntligen spelar i samma liga som jag vill ha det. Som ni vet har Annica glashår vilket gör att varken hårfärg, toning och knappt blekning biter på hennes hår. Men det har gått två år nu tror jag och jag har testat allt, blandat olika formulas och krigat för att hennes hår ska jobba med mig. Så hennes förvandling gör mig ännu mer magiskt glad!

IMG_6520

Sen har vi Andrea, finaste Andrea. Ni ska veta det att Andrea är en stor anledning att min karriär tog fart där i början och jag har mycket att tacka henne för. Men hennes hår har jag också krigat sönder med. Hennes hår går i guld/koppar HELA TIDEN. Spelar heller ingen roll vad jag lägger i hennes hår så måste jag alltid tänka helt olika med hennes hår för att neutralisera det gula. Men även här har vi skrattat åt olika resultat genom tiderna men nu äntligen känns det som att jag lyckas få fram rätt formula för henne.

andera

Lånade dessa bilder av Andrea. Alltså denna kvinna är så fruktansvärt snygg!

IMG_2365

Sen den mäktigaste guldiga/glow nyansen för i år. Jag är så fruktansvärt nöjd med denna ton. Det är inte lätt att få till den där neutrala guldiga nyansen, det kan lätt bli för mycket eller för matt. Men jag lever fortfarande på detta jobb (:

Det jag ville komma till med detta inlägg är att vi måste kriga. Vi måste kriga för att lyckas, om man inte misslyckas så blir man inte bättre heller. Det gäller inte bara frisöryrket utan överlag. Jag har alltid haft som motto att ”Kunskap är Makt” och jag vill fortsätta jobba så. Man kan aldrig bli för bra utan vill man någonting så ser man till att lära sig det, oavsett hur många gånger man misslyckas så lär man sig något hela tiden och använd kunskapen hittills till att briljera i framtiden.

Vi ska kämpa tillsammans? Lova mig det ♥ 

Kommentarer

 1. Ida

  Jag har sökt runt massor på din sida och önskar att du gör ett inlägg om olika inpackningar, vad man ska tänka på när man väljer inpackning och vad man ska undvika. Du har den bästa hårbloggen! Ser fram emot varje inlägg 🙂

  1. Elin Johansson

   Hej Ida!
   Tusen tack. Det är bara att söka på inpackning i sök-fältet så kommer det massor med inlägg upp 🙂 Kram Elin

 2. maria g

  Ja o du är så konstnärlig m färger ren magi o alla blir så fina
  funderar o beställa tid även om det blir nästa år du har väll fullt upp.
  ta hand om dej o tack för denna fina blogg o alla tipsmm love it.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"